Tarieven

We starten het eerste gesprek met een korte kennismaking, waarbij jij jouw verhaal en/of wensen deelt. Vervolgens bepalen we samen de koers en gaan we ook direct aan de slag. Alle gesprekken duren een uur en zijn geheel vertrouwelijk. Voor een individuele familieopstelling is een twee uur durende sessie aan te raden.

In onderstaande tabel vind je de tarieven die ik hanteer voor mijn diensten. Een consult kan tot uiterlijk twee werkdagen (48 uur) van tevoren kosteloos afgezegd worden. Bij later afzeggen worden de consultkosten doorberekend.

Omschrijving Investering
Persoonlijke begeleiding (per uur) € 75,00
Familieopstelling / systeemopstelling individueel (per uur; advies om 2 uur te boeken) € 75,00
Soulconsult (per uur) € 75,00
Healing met soulconsult (per uur) € 75,00
Access Bars behandeling 16+ (1,25 uur) € 85,00
Access Bars behandeling kind <16 (30 á 45 min.) € 50,00
Klankschalen behandeling (1 uur) € 75,00
Genoemde tarieven zijn inclusief 21% BTW.​​
Intrinsik werkt met pinbetalingen. Je kunt na afloop van het consult pinnen zonder bijkomende kosten.

Vergoedingen

Consulten van Intrinsik worden niet vergoed door de verzekering. Wellicht dat de werkgever de kosten geheel of gedeeltelijk voor zijn rekening neemt. Volgens de Arbowet is hij verantwoordelijk voor het welzijn van werknemers. Steeds meer werkgevers zijn bereid om daaraan mee te werken. Informeer daarom vooraf of je de kosten bij jouw werkgever kunt declareren.

Investering

“Mens sana in corpore sano” (Een gezonde geest in een gezond lichaam.)
De diensten die ik bied, zijn een investering in jezelf. Zoals je ook naar de sportschool of de kapper gaat om jezelf sterker te maken of te verzorgen, kun je er tevens voor kiezen je innerlijk goed te verzorgen en te onderhouden.