Tarieven

We starten een eerste begeleidingsgesprek altijd met een korte kennismaking, waarbij jij jouw verhaal en/of wensen deelt. Ook bepalen we samen de koers en gaan we direct aan de slag. Alle gesprekken zijn geheel vertrouwelijk.

Mogelijkheden

Voel of denk je meerdere sessies nodig te hebben? Plan dan direct 3 losse afspraken in of kies voor het iets voordeligere Individueel Begeleidingstraject, zodat de tijd tussen de afspraken beperkt blijft. Voor een individuele familieopstelling is een twee uur durende sessie aan te raden. Via het aanvraagformulier vraag je eenvoudig je afspraken aan. Persoonlijke consulten zijn goed af te wisselen en te ondersteunen met de diverse bewustwordingscursussen, aangeboden in de agenda. Ik ontvang je graag!

In onderstaande tabel vind je de tarieven die ik hanteer voor mijn diensten. Een consult kan tot uiterlijk twee werkdagen van tevoren kosteloos afgezegd worden. Bij later afzeggen worden de consultkosten doorberekend.

Omschrijving Investering**
Persoonlijke begeleiding (per uur) €  88,00
Individueel begeleidingstraject* (4 sessies in 5 uur – incl. familie- of systeemopstelling van 2 uur) € 425,00
Familieopstelling / systeemopstelling individueel (per uur; advies om 2 uur te boeken) €  88,00
Soulconsult (per uur) €  88,00
Healing met soulconsult (per uur) €  88,00
Access Bars behandeling 16+ (1 uur) €  88,00
Access Bars behandeling kind <16 (30 á 45 min.) €  65,00
Klankschalen behandeling (1 uur) €  88,00
* Bij aanvang in te plannen en te voldoen.
** Genoemde tarieven zijn inclusief 21% BTW voor particulieren, exclusief 21% BTW voor bedrijven.​​
Intrinsik werkt met pinbetalingen. Je kunt na afloop van het consult pinnen zonder bijkomende kosten.

Vergoedingen

Consulten van Intrinsik worden niet vergoed door de verzekering. Wellicht dat de werkgever de kosten geheel of gedeeltelijk voor zijn rekening neemt. Volgens de Arbowet is hij verantwoordelijk voor het welzijn van werknemers. Steeds meer werkgevers zijn bereid om daaraan mee te werken. Informeer daarom vooraf of je de kosten bij jouw werkgever kunt declareren.

Investering

“Mens sana in corpore sano” (Een gezonde geest in een gezond lichaam.)
De diensten die ik bied, zijn een investering in jezelf. Zoals je ook naar de sportschool of de kapper gaat om jezelf sterker te maken of te verzorgen, kun je er tevens voor kiezen je innerlijk goed te verzorgen en te onderhouden.