Contact

Intrinsik is gevestigd op:
Mosselaan 128
1934 RD Egmond aan den Hoef
(Bedrijventerrein “De Weidjes”)
Gratis parkeergelegenheid voor de deur.

Afspraak maken

Voor consulten dient vooraf een afspraak gemaakt te worden via het aanvraagformulier.

Wijzigen of afzeggen

Een consult kan tot 2 werkdagen (48 uur) van tevoren kosteloos afgezegd of gewijzigd worden. Bij later afzeggen worden de consultkosten doorberekend.

Maatregelen i.v.m. het Coronavirus

In verband met momenteel dagelijks wijzigende richtlijnen, hou ik de berichtgeving van het RIVM nauwgezet in de gaten en communiceer ik via de mail en de website wat je van mij kunt verwachten. Mentale, emotionele en spirituele ondersteuning is voor veel mensen noodzakelijk, zeker nu er naast de bestaande vraagstukken veel angst en onzekerheid heerst. Ik blijf daarom de zorg en ondersteuning verlenen waar mogelijk.

In de praktijk vinden 1 op 1 consulten vooralsnog doorgang, mits je vrij bent van klachten die kunnen wijzen op besmetting met het Coronavirus én je geen contact hebt gehad met personen die (mogelijk) het virus met zich mee dragen. Hierbij houden we in de praktijk de afgesproken afstand van 1,5 meter en draag ik uiteraard zorg voor de hygiëne. Twijfel je of kom je uit een risicogebied in het binnen- of buitenland? Alle begrip. Kies er dan voor mij tijdig (minimaal 2 werkdagen van tevoren) in te lichten via de mail en de afspraak telefonisch of online op afstand te doen.

Neem je deel aan een van de cursussen, houd dan je mail goed in de gaten. Hier zal ik communiceren of en op welke wijze de cursussen plaats zullen vinden. Omdat ik geloof dat juist nú het vertrouwen en de innerlijke rust bewaren van groot belang zijn, is mijn intentie zoveel mogelijk door te laten gaan op verantwoorde wijze, mogelijk met hulp van een online platform zoals Zoom. Deze situatie vraagt om creatief maatwerk per dag.

De cursus Energie en Intuïtie (gestart 17 maart), alsmede de cursus Mediumschap voor gevorderden (gestart 18 maart), vinden nu online doorgang via Zoom. De cursus Bewust bij Mezelf (start 24 maart) is in verband met de aard van de cursus -veel lichaamswerk en nabijheid- verplaatst naar augustus.

Ik hou je op de hoogte als zaken wijzigen. Jij mij ook?

Vragen

In verband met de hoeveelheid consulten ben ik zeer beperkt telefonisch bereikbaar en communiceer ik bij voorkeur via de mail: info@intrinsik.nl met vermelding van je telefoonnummer. Op die manier kan ik indien nodig contact met je opnemen buiten de consulten om.

KvK: 58941258

Social Media

Ik ontmoet je graag!
E-mail: info@intrinsik.nl
Like de Facebookpagina: intrinsik.nl
Instagram: michellevergeer_intrinsik
Volg Intrinsik op Twitter: @michellevergeer