Contact

Intrinsik is gevestigd op:
Mosselaan 128
1934 RD Egmond aan den Hoef
(Bedrijventerrein “De Weidjes”)
Gratis parkeergelegenheid voor de deur.

Afspraak maken

Voor consulten dient vooraf een afspraak gemaakt te worden via het aanvraagformulier.
Check altijd even het spamfilter als het antwoord meer dan 3 dagen op zich laat wachten.

Afspraak of cursus wijzigen of afzeggen

Een consult kan tot 2 werkdagen van tevoren kosteloos afgezegd of gewijzigd worden. Bij later of niet afzeggen worden de consultkosten doorberekend.

Voor het annuleren van cursussen of workshops verwijs ik naar de voorwaarden in de mail, die je ontvangt bij de factuur voor aanmelding.

Maatregelen i.v.m. het Coronavirus

In verband met steeds wijzigende richtlijnen, hou ik de berichtgeving van het RIVM nauwgezet in de gaten en communiceer ik via de mail en de website wat je van mij kunt verwachten. Mentale en emotionele ondersteuning is voor veel mensen noodzakelijk, zeker nu er naast de bestaande vraagstukken veel angst en onzekerheid heerst. Ik blijf daarom de psychosociale zorg en ondersteuning verlenen waar mogelijk.

In de praktijk vinden 1 op 1 consulten doorgang, mits je vrij bent van klachten die kunnen wijzen op besmetting met het Coronavirus en geen contact hebt gehad met een persoon waarbij Corona is vastgesteld, in de twee weken voorafgaand aan je afspraak. Hierbij houden we in de praktijk de afgesproken afstand van 1,5 meter en draag ik uiteraard zorg voor de hygiëne. Twijfel je? Alle begrip. Kies er dan voor mij tijdig (minimaal 2 werkdagen van tevoren) in te lichten via de mail en de afspraak telefonisch of online op afstand te doen.

Neem je deel aan een van de cursussen, houd dan je mail (en spamfilter) goed in de gaten. Hier zal ik communiceren op welke wijze de cursussen plaats zullen vinden. Omdat ik geloof dat juist nú het vertrouwen en de innerlijke rust bewaren van groot belang zijn, is mijn intentie zoveel mogelijk door te laten gaan op verantwoorde wijze. Deze situatie vraagt om creatief maatwerk per dag.

Vragen

In verband met de hoeveelheid consulten ben ik zeer beperkt telefonisch bereikbaar en communiceer ik bij voorkeur via de mail: [email protected] met vermelding van je telefoonnummer. Op die manier kan ik indien nodig contact met je opnemen buiten de consulten om.

KvK: 58941258

Social Media

Ik ontmoet je graag!
E-mail: [email protected]
Like de Facebookpagina: intrinsik.nl
Instagram: michellevergeer_intrinsik
Volg Intrinsik op Twitter: @michellevergeer