Soulconsult

Bij Intrinsik behoort een soulconsult ook tot de mogelijkheden. Hierbij maak ik met mijn heldere kanalen (via voelen, zien, horen en weten) contact met jouw energieveld. Op deze wijze verbind ik me met jou op zielsniveau, deel ik wat ik ervaar en kunnen we zonodig meteen stappen zetten die vastzittende energie vrijmaken. Vaak geeft een soulconsult bevestiging en (h)erkenning van zaken waar je zelf nog over twijfelt. Soms schuiven ineens de puzzelstukjes in elkaar als de rode draad van je leven opgehelderd wordt.

Diepzielduiken

Al voelend, vertellend en luisterend naar jou ontvouwt zich jouw verhaal van dit moment. Hoe gaat het werkelijk met je? Wat dient zich nu aan, dat aandacht vraagt? Wat zijn jouw talenten en verlangens? Wat heb je nodig? Waar zitten mogelijke lichamelijke of emotionele blokkades, loop je op vast of mag je naar kijken?

Samen duiken we de diepte van jouw ziel in, op zoek naar de wijsheden die al lang in jou verstopt zitten. Waar stroomt het en waar mogen we zachtjes het licht op laten schijnen, zodat je zelf de nodige stappen kunt zetten om zaken te veranderen in je of om je heen? Ben je ook bereid om zélf te voelen en te onderzoeken wat rijp is voor transformatie en inzicht?

Over de ziel

Tijdens een soulconsult worden geen toekomstvoorspellingen gedaan. Je staat namelijk altijd zelf aan het roer van jouw leven en bepaalt zelf op basis van vrije wil welke kant jij op navigeert. Jouw ziel fluistert (of roept) wat in dit leven door jouw persoonlijkheid ervaren wil worden. In het aardse lichaam is het de uitdaging het leven, met alles dat daarbij hoort, aan te gaan, je te herinneren wie je echt bent en wat je wilt realiseren. Vervolgens kun je hier vorm aan geven door de juiste balans te zoeken tussen je hoofd (het ego) en je hart (je ziel). Wil je hier meer over leren en zélf het contact met jouw ziel ontdekken en versterken? Kijk dan vooral eens naar de diverse cursussen in de agenda.

Kind

Het komt ook voor dat ouders een soulconsult aanvragen voor hun kind. Ik voel dan op afstand in op de energie van het kind en vertaal wat ik waarneem aan de ouders. Soms brengt het direct al merkbaar rust bij het kind als de boodschap die het met zijn / haar gedrag heeft, uitgesproken wordt. Zeker als het kind zelf (nog) niet in staat is zichzelf goed uit te drukken. Veelal spiegelt een kind met bepaald gedrag ook de onzichtbare onderstroom in het gezin of tussen de ouders. Wat wil het laten zien in het systeem uit liefde voor zijn / haar ouders en welke handvatten kunnen helpen de rust weer te herstellen? Het soulconsult is alleen door de ouders van een minderjarig kind aan te vragen.

Afspraak maken

Via onderstaand formulier kun je een gesprek aanvragen. Ik ontmoet je graag.

    Vraag eenvoudig een consult aan via het aanvraagformulier. Op dit moment is er weer ruimte voor consulten vanaf september. Daarnaast kun je deelnemen aan een van de cursussen (zie agenda). Ik beantwoord aanvragen normaliter binnen 3 werkdagen. Check goed je spamfilter (zeker als je een Hotmail adres doorgeeft!) wanneer je geen antwoord van me hebt ontvangen binnen 3 dagen.

    Handig om te weten

    Afspraken plan ik overdag van maandag t/m vrijdag.Vermoed je meerdere afspraken nodig te hebben in jouw proces? Geef dit dan aan op het formulier, dan plannen we direct 3 data in, zodat de tijd tussen afspraken beperkt blijft. Je zit nergens aan vast en hebt altijd de mogelijkheid je afspraak kosteloos te annuleren tot 3 werkdagen (en liever eerder) van tevoren. Informatie over de tarieven vind je hier.

    Ik maak bij voorkeur een afspraak op (meer keuzes mogelijk):

    maandagdinsdagochtendwoensdagochtenddonderdagochtendvrijdagochtend