Soulconsult

Bij Intrinsik behoort een soulconsult ook tot de mogelijkheden. Hierbij maak ik met mijn heldere kanalen (via voelen, zien, horen en weten) contact met jouw energieveld. Op deze wijze verbind ik me met jou op zielsniveau en deel ik wat ik ervaar bij je. Vaak geeft een soulconsult bevestiging en (h)erkenning van zaken waar je zelf nog over twijfelt. Soms schuiven ineens de puzzelstukjes in elkaar als de rode draad van je leven opgehelderd wordt.

Diepzielduiken

Al voelend en vertellend ontvouwt zich jouw verhaal van dit moment. Hoe gaat het werkelijk met je? Wat dient zich nu aan, dat aandacht vraagt? Wat zijn jouw talenten en verlangens? Wat heb je nodig? Waar zitten mogelijke lichamelijke of emotionele blokkades, loop je op vast of mag je naar kijken?

In een gesprek van circa een uur duiken we samen de diepte van jouw ziel in, op zoek naar de wijsheden die al lang in jou verstopt zitten. Waar stroomt het en waar mogen we zachtjes het licht op laten schijnen, zodat je zelf de nodige stappen kunt zetten om zaken te veranderen in je of om je heen? Help het als ik vooral informatie geef en/of ben je ook bereid om zélf te voelen en te onderzoeken wat rijp is voor transformatie en inzicht? In dit uur is ruimte voor beide.

Over de ziel

Tijdens een soulconsult worden geen toekomstvoorspellingen gedaan. Je staat namelijk altijd zelf aan het roer van jouw leven en bepaalt zelf op basis van vrije wil welke kant jij op navigeert. Jouw ziel fluistert (of roept) wat in dit leven door jouw persoonlijkheid ervaren of geleerd mag worden. In het aardse leven is het de uitdaging ervaringen aan te gaan, je te herinneren wie je echt bent en wat je wilt realiseren. Vervolgens kun je hier vorm aan geven door de juiste balans te zoeken tussen je hoofd (het ego) en je hart (je ziel). Wil je hier meer over leren en zélf het contact met jouw ziel ontdekken en versterken? Kijk dan vooral eens naar de diverse cursussen in de agenda.

Kind

Het komt ook voor dat ouders een soulconsult aanvragen voor hun kind. Ik voel dan op afstand in op de energie van het kind en vertaal wat ik waarneem aan de ouders. Soms brengt het direct al merkbaar rust bij het kind als de boodschap die het met zijn / haar gedrag heeft, uitgesproken wordt. Zeker als het kind zelf (nog) niet in staat is zichzelf goed uit te drukken. Veelal spiegelt een kind met bepaald gedrag ook de onzichtbare onderstroom in het gezin of tussen de ouders. Wat wil het laten zien in het systeem uit liefde voor zijn / haar ouders en welke handvatten kunnen helpen de rust weer te herstellen? Het soulconsult is alleen door de ouders van een minderjarig kind aan te vragen.

Afspraak maken

Via onderstaand formulier kun je een gesprek aanvragen. Ik ontmoet je graag.

    Afspraken plan ik enkel overdag. Houd hierbij rekening met een periode van circa 8 weken voor de eerste vrije plaatsen in mijn agenda. Het is fijn als je in het formulier aangeeft op welke dagen je beschikbaar bent. Hoe meer opties je geeft, hoe groter de kans dat we op relatief korte termijn een afspraak kunnen plannen.

    Ik maak bij voorkeur een afspraak op (meer keuzes mogelijk):

    maandagdinsdagmiddagwoensdagochtenddonderdagochtendvrijdagmiddag