Mediumschap

Tijdens een soulconsult of systemische sessie kan het voorkomen dat overleden dierbaren zich aan mij kenbaar maken. Zij laten zich aan mij voelen, horen of zien en geven hierbij bewijzen van zichzelf om aan te tonen dat ze er echt zijn. Ik bepaal nooit wie er komt, dat doet de Spirituele Wereld.

Onze dierbaren laten ons ervaren dat het leven gewoon doorgaat na de dood, alleen dan zonder het jasje, dat wij ons lichaam noemen. Zij geven ons vanuit een hogere intelligentie wat wij (en soms zij) nodig hebben, om onszelf verder te kunnen ontwikkelen. Ze wijzen ons hiermee ook op het belang van het leven van ons leven vóór de dood.

De mensen in de Spirituele Wereld zijn gewoon om ons heen. Ze willen ons steunen of adviseren in moeilijke tijden en hun trots en liefde doorgeven. Soms komen ze langs om zaken uit te werken, waardoor jij en/of zij zich verder kunnen ontwikkelen. Het zijn momenten waarop vaak heling plaatsvindt, zowel voor de mensen in deze wereld als voor hen.

Hulp via jouw intuïtie

Je mag de spirituele wereld, jouw gidsen, dierbaren en begeleiders, altijd om hulp vragen. Zij doen namelijk niets liever dan jou vanuit liefde ondersteunen op je pad. De antwoorden op jouw vragen ontvang je -als je oplet en er open voor staat- via je intuïtie: de stem van jouw hogere zelf, die in nauw contact staat met het universum.

Valt je oog ineens op een stukje in de krant, waar je net een vraag over had gesteld? Word je je plots bewust van een liedje met een duidelijke boodschap? Loopt iemand voorbij die “zomaar” zegt, wat jij nodig had te horen? De spirituele wereld is enorm creatief in het overbrengen van boodschappen. Wees je daarom bewust waar je om vraagt, de gedachten die je hebt en waar je je aandacht op richt. Dat is namelijk wat je voedt en dus ook terug ontvangt.

Alles is energie. Gebruik dit in je voordeel en ervaar hoe het is om in de flow te zitten, zelfs in moeilijke tijden. Ik bied ook diverse cursussen aan, waarin je jouw intuïtieve gaven kunt ontwikkelen. De training Energie en intuïtie of de 7 avonden Intuïtie of Mediumschap zijn een goed begin! Ben je benieuwd wat ik meemaak als ik mijn intuïtie volg? Lees dan vooral mijn blogs.

Afspraak maken

Via onderstaand formulier kun je een soulconsult aanvragen.

  *Van 19 juli t/m 1 september is de praktijk gesloten. Mails worden mogelijk wat later beantwoord.*
  Vraag eenvoudig een consult aan via het aanvraagformulier. Op dit moment is er weer ruimte voor consulten vanaf medio november. Daarnaast kun je deelnemen aan een van de cursussen (zie agenda). Ik beantwoord aanvragen normaliter binnen 3 werkdagen. Check goed je spamfilter (zeker als je een Hotmail adres doorgeeft!) wanneer je geen antwoord van me hebt ontvangen binnen 3 dagen.

  Handig om te weten

  Afspraken plan ik overdag van maandag t/m vrijdag.Vermoed je meerdere afspraken nodig te hebben in jouw proces? Geef dit dan aan op het formulier, dan plannen we direct 3 data in, zodat de tijd tussen afspraken beperkt blijft. Je zit nergens aan vast en hebt altijd de mogelijkheid je afspraak kosteloos te annuleren tot 3 werkdagen (en liever eerder) van tevoren. Informatie over de tarieven vind je hier.

  Ik maak bij voorkeur een afspraak op (meer keuzes mogelijk):

  maandagdinsdagochtendwoensdagochtenddonderdagochtendvrijdagochtend (beperkt)