Klankschalen behandeling

Dat muziek een helende werking heeft, weten we allang. Het inzetten van klanken ter ondersteuning en bevordering van het welzijn, is een welkome aanvulling binnen mijn werkveld. Ik heb zelf met regelmaat de zachte en tegelijkertijd oh zo krachtige werking ervaren van klankschalen, waardoor het verlangen groeide dit ook te kunnen aanbieden aan anderen. Zeg nu zelf: hoe heerlijk is het, als je hier nu eens niet je best voor hoeft te doen, maar gewoon mag liggen, ontspannen en ontvangen?

Effecten

Alle lagen van jouw lichaam (fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel) worden door de klanken aangeraakt en uitgenodigd om zichzelf te helen. Er gebeurt wat nodig is en waar je innerlijk klaar voor bent. Het brengt een diepgaande ontspanning, rust in je hoofd en creëert meer balans tussen de belangrijkste energiecentra in je lichaam: hoofd, hart en buik. Dit geeft vervolgens ruimte voor meer aanwezigheid in lichaam en geest en helpt met aarden en doorstromen. Lees hier meer informatie over healing.

Een klankschalen behandeling ondersteunt je in alle processen van ontwikkeling en meer bewustwording: het maakt belemmerende patronen en spanning gemakkelijker vrij, die je lichaam op celniveau nog vasthoudt. Tevens kan het hierdoor o.a. bijdragen aan een sterker, gezonder lichaam, vermindering van klachten op alle 4 genoemde lagen, een daadkrachtige houding met meer focus of juist meer geborgenheid en zachtheid voor jezelf en een betere nachtrust.

Werkwijze

Na een kort gesprekje van ca. 10 minuten waarin ik jouw behoeften evalueer, mag je lekker plaatsnemen op de massagetafel met je kleding aan. Gedurende 40 minuten word je ondergedompeld in helende klanken van verschillende Nepalese klankschalen. De schalen worden gepositioneerd op en rond je lichaam; eerst op de rugzijde en erna op de voorzijde.

Hierbij gebruik ik ook mijn intuïtieve vermogen, waarmee ik afstem op jou en je lichaam. De klanktrillingen die vrijkomen als de diverse schalen schaal worden geraakt, reizen gemakkelijker en sneller door water dan door de lucht. Aangezien jouw lichaam voor 75% uit water bestaat, geeft dit een diepgaande ontspanning en worden de energiebanen en doorbloeding in je lichaam gestimuleerd.

Voel je welkom om zelf de helende en ontspannende werking te komen ervaren. Ik ontmoet je graag!

Belangrijk: een behandeling geeft nooit garantie op een bepaald resultaat of genezing. Neem bij serieuze klachten dus altijd contact op met de huisarts.

Afspraak maken

Via onderstaand formulier kun je een gesprek aanvragen. Ik ontmoet je graag.

    Vraag eenvoudig een consult aan via het aanvraagformulier. Op dit moment is er weer ruimte voor consulten vanaf september. Daarnaast kun je deelnemen aan een van de cursussen (zie agenda). Ik beantwoord aanvragen normaliter binnen 3 werkdagen. Check goed je spamfilter (zeker als je een Hotmail adres doorgeeft!) wanneer je geen antwoord van me hebt ontvangen binnen 3 dagen.

    Handig om te weten

    Afspraken plan ik overdag van maandag t/m vrijdag.Vermoed je meerdere afspraken nodig te hebben in jouw proces? Geef dit dan aan op het formulier, dan plannen we direct 3 data in, zodat de tijd tussen afspraken beperkt blijft. Je zit nergens aan vast en hebt altijd de mogelijkheid je afspraak kosteloos te annuleren tot 3 werkdagen (en liever eerder) van tevoren. Informatie over de tarieven vind je hier.

    Ik maak bij voorkeur een afspraak op (meer keuzes mogelijk):

    maandagdinsdagochtendwoensdagochtenddonderdagochtendvrijdagochtend