Counseling

Counseling helpt je de verbinding met jezelf te herstellen als je deze niet meer goed voelt. Het kan voorkomen dat je het overzicht op je leven even kwijt bent geraakt. Vaak is dit het gevolg van een onverwachte of al enige tijd sluimerende situatieverandering. Plotseling ontslag, een ziekte, burn-out, relatieproblemen, het verlies van een dierbare of een nieuwe gezinssamenstelling kunnen ervoor zorgen dat je tijdelijk een tekort aan grip op je leven ervaart. Fysieke klachten, een vol hoofd, stress, vermoeidheid en ongewenste emoties staan goed functioneren in de weg.

Van donker naar licht

Samen zoeken we door het donker weer de weg naar jouw licht. Dat is namelijk altijd in jou aanwezig; je hebt het alleen opnieuw te vinden en te activeren. Zien, doorvoelen en vrijmaken van vastzittende patronen geeft ruimte en inzicht. Ik loop graag een stukje mee op je pad voor de nodige ondersteuning. Je moet het zelf doen, maar je hoeft het niet alleen te doen!

Verandering

Counseling houdt een veranderingsproces in, dat je aangaat als je:

 • meer verbinding met jezelf wenst
 • meer zelfvertrouwen en eigenwaarde wilt ontwikkelen
 • beter voor jezelf wilt opkomen en begrenzen
 • een betere balans zoekt tussen werk, gezin en eigen wensen
 • richting wilt geven aan je leven
 • worstelt met opvoedproblematiek of zorgen om je kind(eren)
 • de boodschap achter vage lichamelijke klachten wilt ontdekken
 • rust in je hoofd wilt
 • vanuit je hart wilt leven
 • regelmatig conflicten hebt met een bepaald persoon of type mens
 • bereid bent om 100% verantwoordelijkheid te nemen voor jouw leven

Werkwijze

Counseling vindt plaats tijdens individuele gesprekken, waarbij je mij jouw verhaal vertelt. Ik bied een warm welkom en een luisterend oor zonder oordeel of sturende adviezen. Daarnaast voel ik met mijn hoogsensitieve antennes met je mee, waardoor het sneller mogelijk is de vinger op de zere plek te leggen. Hierbij staat de vertrouwensband tussen ons centraal. Ik werk multidisciplinair en zet onder andere lichaamswerk, visualisaties, systemisch werk / familieopstellingen en ademwerk in. Hierdoor krijg je inzicht in wat leeft in jou en gezien wil worden. Wat heb jij nodig om het leven te leiden zoals het past bij jou?

Combinaties

Ik combineer waar nodig meerdere technieken om jou te helpen het beste uit jezelf te halen. Het resultaat? Meer rust, energie, vertrouwen, kracht, compassie, authenticiteit, motivatie of bijvoorbeeld duidelijkheid op je pad. Vaak kunnen we binnen enkele sessies al veel bereiken samen.

De diensten van Intrinsik zijn geschikt voor personen zonder ernstige psychiatrische achtergrond.

Afspraak maken

  Vraag eenvoudig een consult aan via het aanvraagformulier. Op dit moment is er weer ruimte voor consulten vanaf september. Daarnaast kun je deelnemen aan een van de cursussen (zie agenda). Ik beantwoord aanvragen normaliter binnen 3 werkdagen. Check goed je spamfilter (zeker als je een Hotmail adres doorgeeft!) wanneer je geen antwoord van me hebt ontvangen binnen 3 dagen.

  Handig om te weten

  Afspraken plan ik overdag van maandag t/m vrijdag.Vermoed je meerdere afspraken nodig te hebben in jouw proces? Geef dit dan aan op het formulier, dan plannen we direct 3 data in, zodat de tijd tussen afspraken beperkt blijft. Je zit nergens aan vast en hebt altijd de mogelijkheid je afspraak kosteloos te annuleren tot 3 werkdagen (en liever eerder) van tevoren. Informatie over de tarieven vind je hier.

  Ik maak bij voorkeur een afspraak op (meer keuzes mogelijk):

  maandagdinsdagochtendwoensdagochtenddonderdagochtendvrijdagochtend