Access BARS™

Wil jij een heerlijke access bars™ behandeling ondergaan, waarbij ruimte in je hoofd en ontspanning in je lichaam worden gecreëerd door zachte aanraking van 32 punten op het hoofd? Opgebouwde emoties, gedachten en ervaringen die jou beperken om moeiteloos te mogen ontvangen in het leven, worden afgevoerd en gereset. Het opent je mind en de energie voor nieuwe mogelijkheden op de gebieden waar jij bereid bent tot verandering.

Jouw energie wordt lichter en positiever, waardoor de wereld om jou heen zoals jij hem ervaart, mee verandert. Weerstand vermindert, fysiek en geestelijk kun je je sterker voelen, meer focus ervaren, zaken lopen makkelijker, meer ontspanning en ruimte in jezelf… De veranderingen na een Access Bars behandeling kunnen direct en/of ook nog weken erna merkbaar zijn en zelfs versterken.

Je houdt je kleren aan en mag lekker liggen en ontspannen. De Acces Bars behandeling duurt ruim een uur bij volwassenen en iets korter bij kinderen. Voel je welkom om contact op te nemen voor meer info en/of het afspreken van een behandeling. Het voelt als een fijne hoofdmassage en in het beste geval verandert het je leven. Hoe kan het nog beter?

Belangrijk

Een healing of Bars behandeling garandeert nooit een bepaald resultaat of een genezing. Neem bij serieuze klachten dus altijd contact op met de huisarts.