Ze zeggen het wel vaker, maar hoe zit dat dan? Universele wetten: de zwaartekracht, de snelheid van het licht, de wet van aantrekkingskracht. Vooral die laatste is zo belangrijk en zo simpel: je zendt iets uit en daarmee trek je iets van dezelfde frequentie aan.

Wat zend je uit? Dat wordt bepaald door de gedachten die je hebt en waar je aandacht naartoe gaat. Energie volgt namelijk intentie. Dus wat je aandacht geeft, daar krijg je meer van.

Gedachten over wat je allemaal niet meer wilt, waar je klaar mee bent en mee gaat stoppen, garanderen dat je er nog veel méér van krijgt in plaats van minder! Gedachtes en uitspraken als “ik ben altijd dit of dat” (vul maar in: moe, druk, onhandig ect) trekken meer “dit of dat” aan!

Jij bepaalt dus wat je ontvangt op basis van waar je aandacht naartoe gaat. Focus daarom met wijsheid op waar je méér van wilt: liefde, gezondheid, harmonie, wat dan ook! Richt je aandacht op de momenten dat dat er al is, maak het groot, vier het en wees er dankbaar voor. Maak innerlijke, gedetailleerde filmpjes van wat je wenst te ontvangen en voel vervolgens hoe je je dan zou voelen. Dit doe je met een houding van zekerheid, die ervan uitgaat dat je dat ook écht gaat ontvangen!

U vraagt, wij draaien, zo werkt het universum. Gewoon natuurkunde, Einstein wist het al. Gebruik het dus in je voordeel en vraag met wijsheid. Alles is energie. Je hebt het enkel goed aan te sturen. Richt je het op licht of op donker?