Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Tweedaagse workshop: Ontsluit je vrouwelijk potentieel

Voel jij de innerlijke roep om je vrouwelijke energie meer te belichamen en te laten stromen? De wens om jezelf te bevrijden van de (vaak nog onbewust) dieperliggende overtuigingen, die je voor waar bent gaan aannemen door je opvoeding, de cultuur, het mannelijke, de kerkelijke invloeden én de daardoor al generaties oude onderdrukking van de vrouwelijke levenskracht? Wil jij je hart en haar verlangens bedding geven door een betere verbinding met je buikcentrum en (energetische) baarmoeder en daarmee je ware kracht, het vertrouwen en de veiligheid in jezelf gaan voelen?

De Ziel van de Vrouw

Het is tijd om de Ziel van de Vrouw wakker te kussen en haar helende levenskracht, magie, vrijheid, schoonheid, creatiekracht, sensualiteit en liefdevolle, verbindende gaven toe te staan voor jezelf, de wereld en de generaties die volgen. Misschien voelt het nodig en spannend tegelijkertijd. Iets in jou weet dat dit geboren wil worden, juist nu… en de overlevingsmechanismen in jou vinden dit soms nog letterlijk dood-eng.

Het portaal zijn

Maar lieve vrouwen: we zijn toe aan een upgrade. Je mag een nieuw verhaal gaan creëren voor en over jezelf. Beschikbaarheid krijgt een nieuwe betekenis als jij beschikbaar leert zijn voor jezelf, voor jouw verlangens en behoeften en voor het enorm krachtige portaal voor de vrouwelijke energie die je ten diepste bent. Hoe meer jij dit (be)leeft, hoe meer compassie, wijsheid, liefde, vreugde, seksualiteit, kracht en magie je kunt delen en doorgeven, ook aan de generaties die volgen. Weg met verouderde concepten van schaamte, schuld en schande, waardoor je jezelf en jouw behoeften en vermogens ondergeschikt maakt aan die van de ander. De innerlijke Godin ontwaakt.

Voorbereiding

Deze Tweedaagse is een verdiepende workshop, gebaseerd op het boek van Hermelijn van der Meijden: Negen Geheimen van de Vrouw – Ultieme sleutels naar Liefde, Vrijheid en Creatie. Het lezen van het boek opent jouw bewustzijn alvast naar het multidimensionale bewustzijnsveld, waar zowel de collectieve vrouwenpijn áls de ware Ziel van de Vrouw in aanwezig is. Het kan de innerlijke beweging al behoorlijk in gang zetten in jou.

We verwachten dan ook dat je het boek gelezen hebt en dat je daarnaast al ervaring hebt met vormen van lichaamswerk en systemisch werk als je deel wilt nemen aan deze workshop. Via de webshop van Aurora kun je het boek bestellen als je het nog niet hebt. Twijfel je of je voorkennis voldoende is, neem dan even contact op via [email protected]. Ook vragen we je iets mee te nemen, dat voor jou symbool staat voor jouw vrouwelijke energie.

Inhoud

Deze twee dagen bestaan uit een combinatie van meditaties, visualisaties, de drum, systemisch lichaamswerk en opstellingen in het familie- en voorouderlijk veld en collectief veld en dans. We gaan diepzielduikend op onderzoek uit naar de verborgen vrouwelijke wijsheden en krachten in onszelf. Daarbij maken we zichtbaar wat ons niet langer dient en openen we de portals naar de energetische lagen, waarvandaan we de oeroude kennis en gaven van onze voormoeders, Godinnen en Tempelpriesteressen kunnen “downloaden”.

Vrouw van alle tijden

We richten ons daarbij ook op de vraag: Wie is nu eigenlijk die vrouw van álle tijden die mag opstaan in deze eeuw? Hermelijn en ik, Michelle, maken gebruik van de energie die op dat moment aanwezig is, onze eigen vrouwelijke kracht, humor en levenservaring en de wensen en behoeften van de groep. Het belooft een magisch, verbindend, helend en vooral transformatief samenzijn te worden.

Zorg dat je na beide dagen voldoende rust hebt voor jezelf om een en ander te laten landen en integreren. Begin dus op tijd met het begrenzen en inrichten van de ruimte die jij daarvoor nodig hebt (dan kan die innerlijke man ook nog wat doen;).

Praktisch

Datum: vrijdag 30 september en zaterdag 1 oktober 2022
Tijd: beide dagen vanaf 9.45 uur binnenkomst en ontvangst. Beide dagen duren van 10.00 – circa 16.00 uur. Geen overnachting. Deze kun je uiteraard wel zelf regelen in de mooie Egmondse omgeving.
Locatie: Intrinsik, Mosselaan 128 in Egmond aan den Hoef
Investering: 395 p.p. inclusief thee / koffie, fruit, lekkers en twee maal een heerlijke vegetarische lunch

Parkeren kan gratis voor de deur aan de voorzijde.

 

Registraties zijn gesloten voor dit evenement

Deel deze pagina op Social Media