Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Wild Woman Retraite: Ontsluit je vrouwelijk potentieel

Voel jij de innerlijke roep om je vrouwelijke energie te belichamen en te laten stromen? De wens om jezelf te bevrijden van generaties lange onderdrukking van de vrouwelijke levenskracht? Van (vaak nog onbewuste) overtuigingen die zijn ontstaan door opvoeding, cultuur, de nadruk op masculiene waarden en kerkelijke invloeden?

Wil je graag meer bedding geven aan je hart en verlangens en daarin een betere verbinding tot stand brengen met je buikcentrum en (energetische) baarmoeder, zodat je kracht, vertrouwen en veiligheid in jezelf vindt? En durf je tenslotte je wilde natuur weer toe te eigenen, ongeremd en onbeschaamd? Ga dan mee op retraite en maak die Wild Woman wakker, op het heerlijke landgoed van Energy Up!

De Ziel van de Vrouw

De Wild Woman Retraite is een reis door je diepte, naar de Ziel van de Vrouw! Een reis die je herinnert aan je wilde natuur van water, vuur, aarde en lucht. Een langzaam openen en verdiepen in de verbinding met andere vrouwen. Zakken in je eigen magie, vrijheid, levendigheid, schoonheid, creatiekracht en sensualiteit. Een ontdekkingstocht naar je liefdevolle, helende gaven, die wachten tot je ze komt ontsluiten; voor jezelf, de wereld en de generaties die volgen.

Misschien voelt het spannend, of letterlijk dood-eng, maar dit is de tijd. De Wild Woman wordt wakker in steeds meer vrouwen. Zij is bereid haar schaduw te omarmen, haar lichaam te bewonen en te gaan staan in alles wat ze is.

Portaal voor liefde en kracht

We zijn toe aan een upgrade. De oude beelden over vrouwen en vrouwelijkheid zijn uitgewerkt, net als de concepten van schaamte, schuld en schande die jouw behoeften en vermogens ondergeschikt maken aan die van anderen! We hebben nieuwe verhalen nodig, die gaan over liefde, wijsheid, helderheid en kracht. En die ontstaan vanzelf, van binnenuit, als je je beschikbaar durft te maken voor jouw verlangens, behoeften, pijn en potentieel én voor het energieveld dat jou omringt.

Hoe meer jij dat alles beleeft en belichaamt, hoe meer de innerlijke Godin, de Wild Woman, ontwaakt: het enorm krachtige portaal voor de feminiene energie dat je ten diepste bent! Ze zal je toegang geven tot je ziel, je innerlijke bron, zodat je haar kunt aanwenden, voor zowel jezelf als anderen!

Voorbereiding

De “Ontsluit je Vrouwelijke Potentieel Retraite” van drie verdiepende dagen is gebaseerd op het boek van Hermelijn van der Meijden: Negen Geheimen van de Vrouw – Ultieme sleutels naar Liefde, Vrijheid en Creatie. Het opent je bewustzijn naar het multidimensionale bewustzijnsveld, waar zowel de collectieve vrouwenpijn áls de Ziel van de Vrouw in aanwezig zijn.

Besluit je deel te nemen, dan verwachten we dat je het boek gelezen hebt, omdat het je innerlijke beweging al behoorlijk in gang kan zetten. Daarnaast is het belangrijk dat je al ervaring hebt met vormen van lichaams- en/of systemisch werk. Via de webshop van Aurora kan je het boek bestellen als je het nog niet hebt. Twijfel je of je voorkennis voldoende is, neem dan even contact op via [email protected].

Inhoud

Tijdens deze retraite werken we met een combinatie van energiewerk, meditaties, visualisaties, adem, drum, dans, cacao, systemisch lichaamswerk en opstellingen in het familie-, voorouderlijk en collectieve veld. We gaan diepzielduikend op onderzoek naar de verborgen vrouwelijke wijsheden en krachten vanbinnen. Daarbij maken we zichtbaar wat niet langer dient en openen we portals naar energetische lagen waar de oeroude kennis en gaven van onze voormoeders, Godinnen en Tempelpriesteressen klaar liggen om “gedownload” te worden.

Hermelijn en Michelle maken gebruik van de energie die op dat moment aanwezig is, hun eigen vrouwelijke kracht, humor en levenservaring en de wensen en behoeften van de groep.

Wild Woman Retraite

De Wild Woman is maar lastig terug te vinden, ook al omdat we zo losgeraakt zijn van de natuur. Daarom vindt de retraite plaats op het landgoed van Energy Up middenin de mooie Flevowildernis. We zullen vuur maken, in het water springen en ongestoord kunnen dansen en drummen. De sessies vinden plaats in de heerlijke boshut en ’s nachts slaap je dichtbij de aarde en onder de sterren in een tipi of yurt. Het belooft een magisch, verbindend en helend samenzijn te worden, waarbij je lichaam, energieveld en ziel worden opgeladen en geactiveerd! 

Zorg dat je na het weekend voldoende rust hebt om je inzichten te laten landen en integreren. Begin dus op tijd met het begrenzen en inrichten van de ruimte die jij daarvoor nodig hebt (dan kan die innerlijke man ook wat doen ;).

Praktisch

Datum: vrijdag 12 t/m zondag 14 april 2024

Tijd: aankomst vrijdag vanaf 16.00 uur. Vertrek zondag 17.00 uur.

Locatie: Energy Up, Wielseweg 9, Zeewolde. Kijk voor een voorproefje van deze magische plek even op de website.
Meer gedetailleerde informatie over wat je meeneemt en verder kunt verwachten, volgt in de week voor aanvang van de retraite. Wees je ervan bewust dat het in april ’s nachts fris kan zijn in de mooi ingerichte tipi’s en yurts. Met thermisch ondergoed, een muts en extra fleecedeken ben je zeker comfortabel.

Investering: 869 p.p. (zie voorwaarden*) inclusief 2 overnachtingen in een supertipi of yurt op basis van 3 personen per accommodatie.
Prijs is inclusief verzorging in buffetvorm: 2x ontbijt, 2x heerlijke lunch, 2x smakelijk diner, thee/koffie en snacks en een cacaoceremonie. Het eten is vegetarisch en er kan helaas geen rekening gehouden worden met allergieën of diëten. Uiteraard kun je in dat geval zelf iets extra’s meenemen om, wanneer nodig, de maaltijd aan te vullen.

* Voorwaarden: je bent na aanmelding via de website altijd het volledige bedrag verschuldigd. Je plek is definitief bevestigd nadat je betaling ontvangen is. Deze dient binnen 14 dagen na het ontvangen van de factuur in één keer te zijn voldaan, of per ommegaande bij een aanmelding binnen 6 weken voor aanvang van de retraite. Indien wij in geval van afzegging jouw plek nog kunnen opvullen met mensen van een wachtlijst, blijf je 150 euro verschuldigd aan administratiekosten en meerwerk. Onderzoek even de mogelijkheden voor jezelf van (een deel van) dekking via een reisverzekering in geval van onvoorziene noodgevallen.

Wat anderen zeggen

“Wat jullie hebben neergezet is ‘beyond words’. Wil je reizen tussen de kern van de aarde naar het universum en weer terug? Dan kan dat bij jullie. Wil je herinneren wie je in essentie bent? Dan kan dat door jullie. En om dan deze reis te maken met andere vrouwen is zó krachtig! We can lift each other higher!” Marion

“Wat was dit een ontzettend prachtig weekend! Nog nooit in mijn leven heb ik zoiets bijzonders meegemaakt!” Penny

“Jullie weekend is intens, bevrijdend en gaat dieper dan ik in mijn 52 jaar zelfontwikkeling en soulsearching heb ervaren. Alles valt op zijn plek en mag er zijn.” Anneke

“Dankjewel voor de magie, de guidance, het mooie geschreven verhaal over verlangen, het oplossen van een stuk zwaarte, de hilariteit, de heling, het boek, de flow, het gedrum, de belichaming van het verlangen, het heerlijke eten, de energetische plek, de meer dan bijzondere opstelling, het perfecte programma en… voor jullie zíjn.” Jenny

“Wat een prachtige ervaring! Heelheid, pijn, schoonheid en sisterhood. Wát een energie in de cirkel en wat gaan jullie daar liefdevol mee om. Dank je wel!” Yvonne

“De onderdelen van het programma waren krachtig, passend en in flow. De dragende kracht van de groep was enorm. Prachtig om te ervaren. Jullie zijn heel bijzonder. Oh, ik hoop zo dat ik dit vast kan houden. Dit voelt ZO sterk!” Bo

“Diepe buiging voor jullie, om met een groep vrouwen samen magie te creëren. Jullie namen ons mee en lieten het gebeuren, met jullie wijsheid, kennis, kracht, prachtige woorden en aanwezigheid bouwden jullie voor ons een prachtige dimensie waarin wij ons konden openen, in overgave gaan, samen met jullie. Een veld vol vreugde, leven, high worden van genot, van AAAAAHHHHHH DIT IS ZALIG!! En dat gevoel zindert nog dagen na.” Katrijn

“Het was hard werken, veel emoties, ook veel blijdschap en nog meer verdriet, vanuit mijn tenen! De verbinding met jullie en de groep was heel bijzonder. Dankbaar dat ik dit heb meegemaakt!” Laura

“Wat een intens en heerlijk weekend! Dank voor jullie puurheid en eerlijkheid en voor de veilige bedding die jullie geboden hebben, waardoor ik echt de diepte in durfde.” Loesje

“Julie zijn energetisch echt van een andere orde. Wauw! De bedding, liefde en warmte van de vrouwen waarmee we samen waren is ontroerend. Dit smaakt naar zo onwijs veel meer! Ik laat mijn licht schijnen en ga het nooit, maar dan ook werkelijk nooit meer dempen. Yesssss, wooh.” Hilde

“Hoe geef je woorden aan iets dat over voelen en ervaren gaat? Deze reis was magisch, bijzonder, allesomvattend. Ik voel me bevrijd en stromend, en vooral heel erg gedragen door deze mooie groep vrouwen. Alles klopte, alles is rond. Dit zou elke vrouw mogen ervaren. Dankjewel voor de veilige bedding die jullie neerzetten, waardoor ik naar de diepe stukken in mezelf kon gaan.” Melanie

“Intens dankbaar voor dit magische weekend! Zo groots dat ik niet meer woorden heb voor nu.” Daniëlle

Aanmelden voor deze cursus

Gif laden

Deel deze pagina op Social Media