Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Wild Woman Retraite: Ontsluit je vrouwelijk potentieel

Voel jij de innerlijke roep om je vrouwelijke energie te belichamen en te laten stromen? De wens om jezelf te bevrijden van generaties lange onderdrukking van de vrouwelijke levenskracht? Van (vaak nog onbewuste) overtuigingen die zijn ontstaan door opvoeding, cultuur, de nadruk op masculiene waarden en kerkelijke invloeden?

Wil je graag meer bedding geven aan je hart en verlangens en daarin een betere verbinding tot stand brengen met je buikcentrum en (energetische) baarmoeder, zodat je kracht, vertrouwen en veiligheid in jezelf vindt? En durf je tenslotte je wilde natuur weer toe te eigenen, ongeremd en onbeschaamd? Ga dan mee op retraite en maak die Wild Woman wakker, op het heerlijke landgoed van Energy Up!

De Ziel van de Vrouw

De Wild Woman Retraite is een reis door je diepte, naar de Ziel van de Vrouw! Een reis die je herinnert aan je wilde natuur van water, vuur, aarde en lucht. Een langzaam openen en verdiepen in de verbinding met andere vrouwen. Zakken in je eigen magie, vrijheid, levendigheid, schoonheid, creatiekracht en sensualiteit. Een ontdekkingstocht naar je liefdevolle, helende gaven, die wachten tot je ze komt ontsluiten; voor jezelf, de wereld en de generaties die volgen.

Misschien voelt het spannend, of letterlijk dood-eng, maar dit is de tijd. De Wild Woman wordt wakker in steeds meer vrouwen. Zij is bereid haar schaduw te omarmen, haar lichaam te bewonen en te gaan staan in alles wat ze is.

Portaal voor liefde en kracht

We zijn toe aan een upgrade. De oude beelden over vrouwen en vrouwelijkheid zijn uitgewerkt, net als de concepten van schaamte, schuld en schande die jouw behoeften en vermogens ondergeschikt maken aan die van anderen! We hebben nieuwe verhalen nodig, die gaan over liefde, wijsheid, helderheid en kracht. En die ontstaan vanzelf, van binnenuit, als je je beschikbaar durft te maken voor jouw verlangens, behoeften, pijn en potentieel én voor het energieveld dat jou omringt.

Hoe meer jij dat alles beleeft en belichaamt, hoe meer de innerlijke Godin, de Wild Woman, ontwaakt: het enorm krachtige portaal voor de feminiene energie dat je ten diepste bent! Ze zal je toegang geven tot je ziel, je innerlijke bron, zodat je haar kunt aanwenden, voor zowel jezelf als anderen!

Voorbereiding

De “Ontsluit je Vrouwelijke Potentieel Retraite” van drie verdiepende dagen is gebaseerd op het boek van Hermelijn van der Meijden: Negen Geheimen van de Vrouw – Ultieme sleutels naar Liefde, Vrijheid en Creatie. Het opent je bewustzijn naar het multidimensionale bewustzijnsveld, waar zowel de collectieve vrouwenpijn áls de Ziel van de Vrouw in aanwezig zijn.

Besluit je deel te nemen, dan verwachten we dat je het boek gelezen hebt, omdat het je innerlijke beweging al behoorlijk in gang kan zetten. Daarnaast is het belangrijk dat je al ervaring hebt met vormen van lichaams- en/of systemisch werk. Via de webshop van Aurora kan je het boek bestellen als je het nog niet hebt. Twijfel je of je voorkennis voldoende is, neem dan even contact op via [email protected].

Inhoud

Tijdens deze retraite werken we met een combinatie van energiewerk, meditaties, visualisaties, drum, dans, systemisch lichaamswerk en opstellingen in het familie-, voorouderlijk en collectieve veld. We gaan diepzielduikend op onderzoek naar de verborgen vrouwelijke wijsheden en krachten vanbinnen. Daarbij maken we zichtbaar wat niet langer dient en openen we portals naar energetische lagen waar de oeroude kennis en gaven van onze voormoeders, Godinnen en Tempelpriesteressen klaar liggen om “gedownload” te worden.

Hermelijn en Michelle maken gebruik van de energie die op dat moment aanwezig is, hun eigen vrouwelijke kracht, humor en levenservaring en de wensen en behoeften van de groep.

Wild Woman Retraite

De Wild Woman is maar lastig terug te vinden, ook al omdat we zo losgeraakt zijn van de natuur. Daarom vindt de retraite plaats op het landgoed van Energy Up middenin de mooie Flevowildernis. We zullen vuur maken, in het water springen en ongestoord kunnen dansen en drummen. De sessies vinden plaats in de heerlijke boshut en ’s nachts slaap je dichtbij de aarde en onder de sterren in een tipi of yurt. Het belooft een magisch, verbindend en helend samenzijn te worden, waarbij je lichaam, energieveld en ziel worden opgeladen en geactiveerd! 

Zorg dat je na het weekend voldoende rust hebt om je inzichten te laten landen en integreren. Begin dus op tijd met het begrenzen en inrichten van de ruimte die jij daarvoor nodig hebt (dan kan die innerlijke man ook wat doen ;).

Praktisch

Datum: vrijdag 14 t/m zondag 16 april 2023

Tijd: aankomst vrijdag vanaf 17.00 uur. Vertrek zondag 17.00 uur.

Locatie: Energy Up, Wielseweg 9, Zeewolde. Kijk voor een voorproefje van deze magische plek even op de website.
Meer gedetailleerde informatie over wat je meeneemt en verder kunt verwachten, volgt in de week voor aanvang van de retraite.

Investering: 750 p.p. (zie voorwaarden*) inclusief 2 overnachtingen in een tipi of yurt (op basis van 3 of 4 personen per accommodatie). Besluit je liever in een eigen tent of camper te overnachten op het terrein, dan dien je dit direct bij inschrijving door te geven in het opmerkingenveld en betaal je 699 i.p.v. 750 euro p.p.
Prijs is inclusief verzorging: 2x ontbijt, 2x heerlijke verantwoorde lunch, 2x smakelijk diner, thee/koffie.

* Voorwaarden: je bent na aanmelding via de website altijd het volledige bedrag verschuldigd. Je plek is definitief bevestigd nadat je betaling ontvangen is. Deze dient binnen 14 dagen na het ontvangen van de factuur in één keer te zijn voldaan, of per ommegaande bij een aanmelding binnen 6 weken voor aanvang van de retraite. Indien wij in geval van afzegging jouw plek nog kunnen opvullen met mensen van een wachtlijst, betaal je enkel de administratiekosten van 50 euro. Onderzoek even de mogelijkheden voor jezelf van (een deel van) dekking via een reisverzekering in geval van onvoorziene noodgevallen.

Op dit moment is de aanmelding gesloten. Wil jij graag op de wachtlijst geplaatst worden voor het geval er een plek vrijkomt en/óf om voor de volgende ronde op de hoogte gehouden te worden? Mail dan even je naam en telefoonnummer naar [email protected]

Wat anderen zeggen

“Dank jullie wel voor een prachtig weekend! Ook al kan mijn hoofd nog niet bevatten wat er gebeurd en veranderd is, merk ik dat het nieuwe zich aan het settelen is in mijn systeem. Ik voel me krachtiger en steviger, dichterbij mijn eigen waarheid.”
Maartje

“Jullie zijn beiden bijzonder fijngevoelige, mooie, liefdevolle, zachte, begaafde en krachtige vrouwen, wie wil daar nou niet door begeleid worden! Jullie aanwezigheid is voldoende om de energie te laten stromen. Ik ben nog steeds aan het verwerken en integreren. Er is veel losgelaten en veel toegelaten. De wereld ligt open vol nieuwe potenties. Die waren er al, maar nu voelen ze meer als schitterende schoonheden, die ik slechts hoef te belichamen.”
Froukje

“Ik heb Ontsluit je Vrouwelijk Potentieel als heel fijn ervaren. (Gelukkig niet op een feministische manier!) Ik vond het heerlijk om me te laten onderdompelen in deze wonderlijke inzichten, beelden en gevoelens. Wat een verrijking! De eerste dagen zat ik nog helemaal in een relaxte, enthousiaste flow. Dank jullie wel voor jullie aandacht, warmte en kwetsbaarheid!”
Karin

“Er is zoveel gebeurd en in gang gezet tijdens het weekend! Wat een heerlijke bubbel vol magie, vertrouwen en energie. Ik voel meer speelsheid en merk ineens sterk dat ik goed voor mezelf mag gaan zorgen; ik mediteer meer, ik wil meer weten! Tegelijkertijd loop ik ook tegen mijn hoofd aan… en daar ligt al langer de uitdaging: om hoofd, gevoel en lijf meer met elkaar in verbinding te brengen. Tijdens het lezen van De Negen Geheimen werd mijn nieuwsgierigheid naar de magie van het vrouwelijke aangewakkerd, het prikkelde me om te gaan ervaren. En dat gebeurde: ik heb zo ontzettend veel ervaren en gevoeld; daar kan geen uitleg tegenop!”
Jet

Registraties zijn gesloten voor dit evenement

Deel deze pagina op Social Media