Weergaven navigatie

Evenement weergaven navigatie

Vandaag

Belichaam je hoogste potentieel

Intrinsik Mosselaan 128, Egmond aan den Hoef, Nederland

Je leert de menselijke poort te zijn voor jouw Hoger Zelf en de Spirituele Intelligentie, zodat de wijsheid, vreugde, inspiratie, liefde en creatie met gemak en overvloed door jou heen kunnen stromen. Deze 7 maanden durende training is ontwikkeld voor mensen die al ervaring hebben met vormen van energetisch én lichaamswerk. Het is ook zeer geschikt als je beroepsmatig met mensen werkt of dat verlangen hebt. Je geeft jouw kwaliteit van aanwezigheid en helende vermogens een ware upgrade, die op bewust en/of onbewust niveau voelbaar is en effect heeft op alles en iedereen in jouw leefomgeving. Gegronde, belichaamde spiritualiteit, die je uitstraalt met jouw hele Zijn.

Klik hier voor meer informatie...
€1295

Wild Woman Retraite: Ontsluit je vrouwelijk potentieel

Energy Up Wielseweg 9, Zeewolde

Tijdens deze driedaagse Wild Woman Retraite op het mooie landgoed van Energy Up ontdek en open je de vrouwelijke energie in jezelf en onderzoek je de thema's rondom vrouwelijkheid, levenskracht, creativiteit, seksualiteit en halen we wijsheid en kracht op vanuit de voorouderlijke vrouwenlijn.

Klik hier voor meer informatie...
€869

4 avonden – Bewust bij Mezelf

Intrinsik Mosselaan 128, Egmond aan den Hoef, Nederland

Voor de bewuste man of vrouw die zichzelf durft uit te dagen en wil verdiepen. Via systemisch werk, familieopstellingen, lichaamswerk en de adem open je jouw bewustzijn verder binnen de thema’s "Plek innemen en gezin van herkomst", "Liefde en relaties, verlangens en dynamieken", "Zielsmissie en werk, passie en geldstroom" en "Lichaam en gezondheid - ziekte of klacht".

Klik hier voor meer informatie...
€295

Dagworkshop: De eerste adem

Intrinsik Mosselaan 128, Egmond aan den Hoef, Nederland

Tijdens deze dag onderzoeken we jouw start van dit leven op aarde en het daaraan gekoppelde basisgevoel in jezelf. De periode rondom conceptie, de tijd in de baarmoeder en de geboorte. Ervaar jij in de diepte dat je veilig bent, de wereld en je medemens te vertrouwen zijn, dat je welkom bent precies zoals je bent, zodat je jezelf met gemak kunt openen voor het leven? Of is dat voor jou nog niet zo vanzelfsprekend? We openen deze dag ons bewustzijn voor de reis die je hebt afgelegd om hier te zijn en de bekrachtigende én ondermijnende invloeden die daar aanwezig waren, welke nog in je lichaam opgeslagen zijn.

Klik hier voor meer informatie...
€145