Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Intuïtie en mediumschap gevorderden

Voor de mensen met al ervaring in intuïtief werken en het mediumschap, kun je tijdens deze 7 avonden met gelijkgestemden je kennis en kunde verdiepen. Onder mijn begeleiding ontwikkel je jezelf verder in het verbinden met je hoger bewustzijn, lichaams- en zielswerk en diverse aspecten van het mediumschap. Wanneer de dagen weer korter worden en het licht buiten vermindert, is het extra fijn om met gemotiveerde mensen het innerlijk licht te versterken en te verbinden.

Je traint verder in dieper zakken in je lichaam, vanuit bewuste aanwezigheid contact maken, informatie interpreteren, trance, healing, geïnspireerd spreken en schrijven en je vertrouwen in je eigen zielsleiding en Spirit.

Voor deelname aan deze gevorderdencursus heb je minimaal de 7 avonden “Intuïtie en mediumschap” gevolgd en bij voorkeur ook enige ervaring met systemisch werk (het werken met opstellingen). Neem gerust even contact op als je twijfelt of er voldoende voorkennis is of wanneer je elders trainingen hebt gevolgd op dit gebied.

Connectie

Zoals jullie inmiddels weten gaan persoonlijke ontwikkeling en mediumschap hand in hand, dus aan beide wordt aandacht geschonken in de cursus. Vooral het contact maken met je eigen essentie, het verstevigen en herhalen, het met regelmaat “in de power” zitten en daar vanuit werken is enorm helend.

Hoe druk je het ook hebt, hier is even de tijd om weer de connectie met jouw ziel en Spirit te maken. 

Praktisch

Data: 7 woensdagavonden 2, 16 en 30 september, 14 en 28 oktober, 11 november en 9 december 2020
Tijd: vanaf 19.45 uur binnenkomst en ontvangst. Start 20.00 – 22.00 uur.
Investering: 225 p.p. inclusief thee en wat lekkers.
Parkeren kan gratis voor de deur.

 

Registraties zijn gesloten voor dit evenement

Go to Top