Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Intuïtie en mediumschap gevorderden

Voor de mensen met al ervaring in intuïtief werken en het mediumschap, kun je tijdens deze 7 avonden een keer per maand met gelijkgestemden je kennis en kunde verdiepen. Onder mijn begeleiding ontwikkel je jezelf verder in het verbinden met je hoger bewustzijn, lichaams- en zielswerk en diverse aspecten van het mediumschap. Terwijl het in de wereld behoorlijk chaotisch en donker kan lijken, is het extra fijn en nodig om met gemotiveerde mensen het innerlijk licht te versterken en te verbinden.

Inhoud

Je traint verder in dieper zakken in je lichaam, vanuit bewuste aanwezigheid contact maken met de Ongeziene Wereld, informatie interpreteren, trance, healing, geïnspireerd spreken en schrijven en je vertrouwen in je eigen intuïtie, zielsleiding en Spirit.

Voor deelname aan deze cursus heb je minimaal de 7 avonden “Intuïtie en mediumschap” gevolgd. Neem gerust even contact op als je twijfelt of er voldoende voorkennis is of wanneer je elders trainingen hebt gevolgd op dit gebied.

Connectie

Zoals jullie inmiddels weten gaan persoonlijke ontwikkeling en mediumschap hand in hand, dus aan beide wordt aandacht geschonken in de cursus. Vooral het contact maken met je eigen essentie, het verstevigen en herhalen, het met regelmaat “in de power” zitten en daar vanuit werken is enorm helend.

Hoe druk je het ook hebt, hier is de tijd en de rust om weer connectie met jouw ziel en Spirit te maken, jezelf goed uit te lijnen en energie vóór je te laten werken.

Praktisch

Data: 7 donderdagavonden op 12 januari, 9 februari, 9 maart, 6 april, 11 mei, 8 juni, 13 juli 2023
Tijd: vanaf 19.45 uur binnenkomst en ontvangst. Start 20.00 – 22.00 uur.
Investering: 333 p.p. inclusief thee en wat lekkers.
Locatie: Intrinsik, Mosselaan 128 in Egmond aan den Hoef
Parkeren kan gratis aan de straatzijde voor de deur.

Registraties zijn gesloten voor dit evenement

Deel deze pagina op Social Media