Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Vorige Levens

Deze avond is regressie- en reïncarnatietherapeut Chantal van den Berg te gast bij Intrinsik. Met veel plezier geeft zij een lezing over vorige levens en neemt ze ons mee in een bijzondere, transformatieve meditatie.

Vragen waarover zij haar kennis en visie met ons deelt, zijn onder andere:

Wat heb jij altijd al willen weten over vorige levens?
Wat doen we als we geen lichaam hebben?
Hoe zit het met zielen die hier blijven hangen? Waarom doen ze dat?
Weten we van te voren hoe ons leven eruit ziet?
Kiezen we onze ouders?
Hoe gaat dat proces?

Wat wil jij weten? Mijmer vast over je vragen terwijl je nog geniet van de zomer. Schrijf ze op, neem ze mee.

Chantal stelt zich voor:

“Vanaf ik mij kan herinneren, ben ik mij ervan bewust dat er meer is dan deze wereld alleen. Toen ik op mijn zevende aan het knikkeren was met een vriendinnetje sloeg het in als een bom. Ik ben ik, zij is zij. Heb ik daar een keuze in gehad? Had die Ik in mijn ik ook ervoor kunnen kiezen iemand anders te zijn?

Ik voelde het duidelijk, er zat een ik in mijn ik. Ik kende het woord ziel nog niet maar sinds die dag brandde er een vuurtje in mij. Wie is die ik in mijn ik, waar komt die ik vandaan? Deze en meerdere vragen leidde mij op mijn zoektocht. Na van alles geprobeerd te hebben belandde ik op mijn 20 op de opleiding voor reïncarnatie therapeut. Eindelijk een plek waar ik mijn vragen kon stellen. De opleiding duurde in mijn tijd nog drie jaar en al tijdens mijn 2e jaar begonnen mensen zich bij mij aan te melden en startte ik na wat wikken en wegen, mijn praktijk.

Nu 26 jaar later ben ik aardig wat ervaring rijker. In 2009 heb ik ook de opleiding tot life between lives begeleider via het Newton instituut gevolgd. LBL is ook gekend als zielsregressie en richt zich op het gebied waar je bent wanneer je niet met een lichaam samen werkt.

Ik kijk ernaar uit mijn ervaring met jullie te delen, jullie vragen te beantwoorden en jullie mee op reis te nemen in een mooie mediatie.

Meer informatie over mijn werk vind je op www.reincarnatietherapie.info ”

Praktisch

Datum: vrijdagavond 11 november 2022
Tijd: vanaf 19.45 uur inloop en ontvangst. Start 20.00 – 22.00 uur.
Locatie: Intrinsik, Egmond aan den Hoef
Investering: 55 p.p. inclusief thee / koffie en wat lekkers

Parkeren kan gratis voor de deur.

Registraties zijn gesloten voor dit evenement

Deel deze pagina op Social Media