Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Dagworkshop: (Zelf)Liefde

De liefde… we willen haar allemaal ontvangen en oh, wat kun je jezelf er ook in tegenkomen! Elke (liefdes)relatie is een spiegel die jou haarfijn zichtbaar maakt waar je je hart al opent, waar jij de verbinding met jezelf en de ander al oprecht aangaat, of je eerlijk en kwetsbaar durft te zijn en ook: waar je dit nog niet doet of durft. Mag je er echt zijn met alles dat je voelt, wenst en ervaart of…?

Ben je het waard?

Waar vlucht je nog weg van oprechte verbinding, ben je snel geraakt, voelt het alsof je liefde moet verdienen of niet waard bent? Op welke wijze leg je de verantwoordelijkheid voor jouw erkenning en bevestiging nog onbewust in handen van een ander? Welke pijn gaat daaronder schuil? Daar waar je jezelf of een ander nog niet met open armen kunt ontvangen, is het soms behoorlijk koud en/of eenzaam van binnen. Waar verlang je werkelijk naar?

Verbinding

Pas als je gaat doorzien hoe jij je in verbinding gedraagt ten opzichte van jezelf en een ander, kan er iets veranderen. Verbinding maken is het mooiste en spannendste dat er is. De manier waarop je dit doet, vindt haar wortels in je jeugd, de hechting met je ouders, overgenomen familiepatronen en overlevingsstructuren. Het is een prachtig proces om je zelf meer te kunnen openen in de liefde voor jezelf en dat werkt door in de verbinding met ieder ander die erna op je pad komt.

Inhoud

Op deze mooie dag verruim je jouw bewustzijn aan de hand van familieopstellingen, lichaamswerk en meditatie / visualisatie in een fijne groep mensen. Je onderzoekt jouw verlangens in de liefde, je maskers en de projecties die je nog onbewust op een ander plakt. Waar maak je een ander nog verantwoordelijk voor jouw gemis aan (zelf)liefde? Oftewel: wat stroomt er al en waar kunnen het zien en doorvoelen van mogelijke blokkades nu gaan zorgen voor meer verbinding met de bron van liefde in jezelf?

Praktisch

Datum: zaterdag 10 september 2022
Plaats: Intrinsik, Mosselaan 128 Egmond aan den Hoef
Tijd: vanaf 9.45 uur binnenkomst en ontvangst. Start 10.00 – 16.00 uur.
Investering: 135 p.p. Dit is inclusief een heerlijke, vegetarische lunch en onbeperkt thee / koffie, fruit en wat lekkers.
Parkeren kan gratis voor de deur aan de straatzijde.

 

Registraties zijn gesloten voor dit evenement

Deel deze pagina op Social Media