Laden Evenementen

Dagworkshop: The next step

Op deze transformatieve dagworkshop zet jij die volgende stap in de verandering waar je zo naar verlangt, maar tot nu toe nog niet aan durft.

Je wilt iets veranderen. Het duwt van binnen. Je hart fluistert. Je ziel roept. Of het nu gaat om een shift in je werk, liefde, gezondheid of iets anders, je bent klaar voor the next step. En toch kom je nog niet in beweging. Iets houdt je (nog) tegen om er vol voor te gaan. Je ervaart een weerstand, van binnen of van buiten, waardoor je jezelf weer terugtrekt in je comfort zone, uitstelt, blijft analyseren, wegvlucht of stilvalt. En oh, wat heeft je gedachtenwereld vaak goede redenen om bij het oude vertrouwde te blijven.

Veiligheid

Het kan heel spannend zijn om met jouw verlangen of idee zichtbaar te worden en het andere los te laten. “Geen oude schoenen weggooien voordat je nieuwe hebt”, is een van de oneliners die niet bepaald helpend is voor vernieuwing en expansie. “First we try, then we trust” is er nog zo een. Liever kiezen voor ogenschijnlijk veilige zekerheid zit zo ingebakken in onze maatschappij. Het slaat echter de mooiste zaadjes genadeloos plat, nog voordat ze kunnen ontkiemen. Angst voor het onbekende, voor tekort of afwijzing, falen of onbegrip kunnen soms behoorlijk in de weg zitten om een constructieve verandering door te zetten.

Vertrouwen

De ziel werkt anders dan je denken, heeft een andere wijsheid en communiceert via je hart, flitsen van inzicht en je lichaam. Jouw ziel vraagt nu jouw vertrouwen om te springen en pas dan zul je je vleugels ervaren! Vandaag help jij jezelf over de drempel. We zetten de nu nog blokkerende energie om in stroming, zodat jij gaat leven wat van binnenuit geleefd wil worden. Zeg jij JA tegen jou? Dit is je kans!

Openen

We onderzoeken vanuit een veilige bedding de nog vastzittende patronen, onderliggende overtuigingen en aanwezige hulpbronnen. Door te ervaren, te zien en te voelen wat zich toont en nodig is, open je de levensstroom vanuit de kern in jou naar buiten toe. Weerstand lost op, je ziel mag leiding nemen, ondersteunende kwaliteiten worden voelbaar en zichtbaar. De dagen en weken erna zul je ervaren dat the next step zichzelf vormgeeft op voor jou volmaakte wijze.

Werkwijze

Ik combineer theorie met visualisaties, meditaties, lichaamswerk, systemisch werk en de adem. Misschien gaan we zelfs wel heerlijk de natuur in. Door de dag heen laat ik me leiden door mijn intuïtie en wat de groep nodig heeft. Mijn begeleidingsstijl is nuchter, doortastend, liefdevol en met humor. Zacht, krachtig en transformerend, wanneer je bereid bent om een laagje dieper te kijken in jezelf.

Praktisch

Datum: vrijdag 13 september 2024
Tijd: vanaf 9.45 uur binnenkomst en ontvangst. Start 10.00 – ca. 16.00 uur.
Locatie: Intrinsik, Mosselaan 128 Egmond aan den Hoef
Investering: 145 p.p. Dit is inclusief een heerlijke, vegetarische lunch en onbeperkt thee / koffie, fruit en wat lekkers.
Parkeren kan gratis voor de deur.

Aanmelden voor deze cursus

Gif laden

Deel deze pagina op Social Media