Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Dagworkshop: Lente Healing

Op deze mooie dag in april ga je jouw (zelf)helende vermogen, in samenwerking met jouw Hoger Zelf en de Spirituele Wereld, verder ontwikkelen en versterken. Via healing mag vrijkomen wat jou niet langer dient, om in de ontluikende lente ook je eigen gezicht naar het licht te richten en jezelf te openen voor de nieuwe levensenergie die door je heen wil stromen.

Deze dagworkshop is bedoeld voor mensen die minimaal de cursus “Energie en Intuïtie” reeds hebben gevolgd. Daarnaast is deze dag een fantastische ondersteuner van je spirituele ontwikkeling als je een training in mediumschap bij Intrinsik volgt. Elk kwartaal kun je opnieuw meedoen en jezelf een liefdevolle “APK” geven voor je hele wezen. Heb je elders vergelijkbare kennis elders opgedaan en twijfel je of deze cursus geschikt is voor jou? Neem dan gerust even via de mail contact op.

Inhoud

Een volle dag ga je je overgeven aan de wijsheid van jouw ziel en leer je nog meer vertrouwen op de kracht van Spirit. Op een diepere laag stel je je open voor de healingenergie vanuit de bron en maak je kennis met jouw healingteam in de Spirituele Wereld.

Healing brengt de energie die nódig is, op het niveau waar het nodig is (fysiek, emotioneel, mentaal, spiritueel). Dat blijkt regelmatig iets anders te zijn, dan hetgeen we zelf met onze mind nodig bedachten te hebben voor onszelf of de ander. Vertrouwen op en overgave aan het niet-weten is hierin dus een mooi leerproces om de de energie ongehinderd te kunnen laten stromen. Ook hier besteden we aandacht aan tijdens deze dagworkshop.

Hoe werkt healing en op welke wijze kun je jezelf inzetten als kanaal voor zelfhealing en/of healing van een ander, of deze nu aanwezig is of zich op afstand bevindt? We gaan er uitgebreid op in. De dag bestaat uit een combinatie van theorie en vooral veel praktijk, waarbij je zowel healing geeft als ontvangt. Een cadeau voor jezelf en voor een ieder, die je er vervolgens mee mag ondersteunen.

De meeste mensen geven na een healing aan een gevoel van rust, vertrouwen, daadkracht of inspiratie te ervaren. Healings dragen bij aan een ‘groeispurt’ in persoonlijke en/of spirituele ontwikkeling.

Praktisch

Datum: zaterdag 2 april 2022
Tijd: vanaf 9.45 uur binnenkomst en ontvangst. Start 10.00 – 16.00 uur.
Locatie: Intrinsik, Mosselaan 128 in Egmond aan den Hoef
Investering: 135 p.p. inclusief thee / koffie, fruit en wat lekkers en een heerlijke vegetarische lunch, om zowel lichaam als geest bewust en gezond te voeden.

Parkeren kan gratis voor de deur aan de voorzijde.

 

Aanmelden voor deze cursus

Loading gif

Deel deze pagina op Social Media

Ga naar de bovenkant