Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Dagworkshop: Herfst Healing

Op deze mooie herfstdag ga je jouw (zelf)helende vermogen verder ontwikkelen en versterken. Via healing mag vrijkomen wat jou niet langer dient, om in overgave en rust de winterse maanden tegemoet te gaan. Deze dagworkshop is bedoeld voor mensen die de cursus “Energie en Intuïtie” en/of “Intuïtie en Mediumschap” reeds hebben gevolgd. Heb je elders vergelijkbare kennis elders opgedaan en twijfel je of deze cursus geschikt is voor jou? Neem dan gerust even via de mail contact op.

Inhoud

Een volle dag ga je je overgeven aan de wijsheid van jouw ziel en leer je nog meer vertrouwen op de kracht van Spirit. Op een diepere laag stel je je open voor de healingenergie vanuit de bron, maak je kennis en verdiep je jouw verbinding met jouw healingteam in de Spirituele Wereld.

Healing brengt de energie die nódig is, op het niveau waar het nodig is (fysiek, emotioneel, mentaal, spiritueel). Dat blijkt regelmatig iets anders te zijn, dan hetgeen we zelf met onze mind nodig bedachten te hebben voor onszelf of de ander. Vertrouwen op en overgave aan het niet-weten is hierin dus een mooi leerproces om de de energie ongehinderd te kunnen laten stromen. Ook hier besteden we aandacht aan tijdens deze dagworkshop.

Hoe werkt healing en op welke wijze kun je jezelf inzetten als kanaal voor zelfhealing en/of healing van een ander, of deze nu aanwezig is of zich op afstand bevindt? We gaan er uitgebreid op in. De dag bestaat uit een combinatie van theorie en veel praktijk, waarbij je zowel healing geeft als ontvangt. Een cadeautje voor jezelf en voor een ieder, die je er vervolgens mee mag ondersteunen.

De meeste mensen geven na een healing aan een gevoel van rust, vertrouwen, daadkracht of inspiratie te ervaren. Healings dragen bij aan een ‘groeispurt’ in persoonlijke en/of spirituele ontwikkeling.

Praktisch

Datum: zaterdag 29 oktober 2022
Tijd: vanaf 9.45 uur binnenkomst en ontvangst. Start 10.00 – 16.00 uur.
Locatie: Intrinsik, Egmond aan den Hoef
Investering: 135 p.p. inclusief thee / koffie, fruit en wat lekkers.
Inclusief een heerlijke vegetarische lunch, om zowel lichaam als geest bewust en gezond te voeden.

Parkeren kan gratis voor de deur.

Registraties zijn gesloten voor dit evenement

Deel deze pagina op Social Media