Laden Evenementen

Dagworkshop: Helende Winter Warmte

Wist je, dat de winter ook licht en warm kan zijn? Warm van binnen, terwijl het buiten koud en donker is. Deze midwinterworkshop brengt je weer thuis bij jouw innerlijke licht en warmte. Een helend rustmoment. Helemaal voor jou. Om liefdevol in jezelf te keren, op te laden, te voelen hoe het nu echt met je is en wat jij nu nodig hebt, in deze drukke weken en donkere dagen. Ontspanning, zachtheid en verbinding. Hoe heerlijk kan het zijn?

Inhoud

De winter is bij uitstek de periode om jezelf een “winterslaap” te gunnen, in een holletje te kruipen en te ontspannen, echter onze maatschappij denkt daar anders over. We rennen en vliegen zelfs harder dan andere periodes in het jaar en gaan daarbij volledig voorbij aan het ritme van de natuur en de behoefte van ons lijf. Op deze mooie dag in december mag je weer even thuiskomen in je eigen zachte, veilige bedding. Je gaat je lichaam, mind en ziel de voeding geven die het nodig heeft om in liefde en vertrouwen te zijn met alles dat er speelt in je en om je heen.

Tijdens de dagworkshop zullen we verstillen, vertragen en via meditaties, healing, ademwerk en systemisch werk het helende veld openen. Energie volgt intentie, dus jouw verlangen voor jezelf is leidend. Wat wil gezien, gevoeld en geopend worden in en voor jou en welke ondersteuning is hierbij helpend? We laten ons dragen door de zachte, rustige, midwinterse energie en de kracht van het licht in jezelf en onze begeleiders in de Spirituele Wereld.

Voel jij ook al de behoefte aan deze helende winter warmte? Zet dan nu alvast de eerste liefdevolle stap voor jezelf en meld je aan. Ik kijk ernaar uit je te ontvangen.

Praktisch

Datum: vrijdag 6-12-2024
Tijd: vanaf 09.45 uur binnenkomst en ontvangst. Start 10.00 – 16.00 uur.
Locatie: Intrinsik, Mosselaan 128 Egmond aan den Hoef
Investering: 145 p.p. inclusief thee / koffie, fruit, wat lekkers en een heerlijke vegetarische lunch.

Parkeren kan gratis voor de deur aan de voorzijde.

Aanmelden voor deze cursus

Gif laden

Deel deze pagina op Social Media