Laden Evenementen

Dagworkshop: Een nieuw begin

Wat een bijzonder jaar bleek 2020 te worden! Corona bracht voor velen angst, chaos, onmacht, ziekte, confrontatie met schaduwstukken op zowel individueel als mondiaal niveau. Het gaf echter ook verbinding ondanks de afstand, verbroedering, creativiteit, inventiviteit, ademruimte voor de natuur, mensen die ervoor kozen hun licht te laten schijnen, daar waar het donker was. Wellicht had je naast alle Corona-gerelateerde veranderingen nog andere persoonlijke uitdagingen aan te gaan? Hoe dan ook, dit is voor de meeste mensen nog steeds een bewogen tijd.

Kans

Het afgelopen jaar biedt je bij uitstek de mogelijkheid op grote innerlijke en uiterlijke transformaties en waardevolle vernieuwing, als je bereid bent tot zelfonderzoek. Heb jij ook zo’n behoefte 2021 opgeschoond en goed te beginnen? Om vanuit een stevige basis in jezelf de balans op te maken, te voelen hoe je er nu bij zit en wat je het komende jaar wil neerzetten, veranderen of verstevigen voor jezelf?

Verlangen

Of het nu op het gebied van zelfzorg, de liefde, gezondheid of werk en zielsmissie is: je hebt vast ergens het verlangen om zaken anders en beter te willen doen voor jezelf en jouw omgeving. Dit is je kans!

In de lente van 2021 maken we gebruik van de energie van datgene wat wil bloeien. Een krachtige drager voor datgene, wat op deze dag aan jou zichtbaar gemaakt wil worden en tot uiting mag komen. Wat wil jij van binnen naar buiten brengen dit jaar? Wat wil doorvoeld worden, zodat het jou los kan laten en wat neem je mee de rest van het jaar in?

Duiken

Op deze dag openen we ons bewustzijn aan de hand van visualisaties, (familie)opstellingen en lichaamswerk in een fijne groep mensen (max. 12). We duiken met elkaar flink onder water, op zoek naar de innerlijke (tot nu toe verborgen) schatten, die ons leven in 2021 mogen verrijken.

Ervaring met opstellingen is op deze dag een vereiste. Heb je bij mij al één of meerdere cursussen gevolgd en/of heb je in consulten ervaring opgedaan met systemisch opstellingswerk, dan ben je meer dan welkom om deel te nemen aan deze mooie dag.

Praktisch

Datum: zaterdag 29 mei 2021
Tijd: vanaf 9.45 uur binnenkomst en ontvangst. Start 10.00 – 16.30 uur.
Investering: 125 p.p. Dit is inclusief een heerlijke, vegetarische lunch verzorgd door Van de Kookschool en onbeperkt thee / koffie, fruit en wat lekkers.
Parkeren kan gratis voor de deur.

 

Registraties zijn gesloten voor dit evenement

Ga naar de bovenkant