Laden Evenementen
  • Dit event is voorbij.

Dagworkshop: Een nieuw begin

Heb jij ook zo’n behoefte om het nieuwe jaar echt goed te beginnen? Om vanuit een stevige basis in jezelf de balans op te maken, te voelen hoe je er nu bij zit en wat je het komende jaar wil neerzetten, veranderen of verstevigen voor jezelf?

Of het nu op het gebied van zelfzorg, de liefde, gezondheid of werk en zielsmissie is: je hebt vast ergens het verlangen om zaken anders en beter te willen doen voor jezelf en jouw omgeving. Dit is je kans!

In het prille begin van 2020 maken we gebruik van de startenergie van dit nieuwe jaar. Een krachtige drager voor datgene, wat op deze dag aan jou zichtbaar gemaakt wil worden en tot uiting mag komen. Wat wil jij van binnen naar buiten brengen dit jaar? Wat laat je los en wat neem je mee het nieuwe jaar in?

Op deze dag openen we ons bewustzijn aan de hand van visualisaties, (familie)opstellingen en lichaamswerk in een fijne groep mensen (max. 10). We duiken met elkaar flink onder water, op zoek naar de innerlijke (tot nu toe verborgen) schatten, die ons leven in 2020 mogen verrijken.

Ervaring met opstellingen is op deze dag een vereiste. Heb jij bij mij al één of meerdere “Bewust bij Mezelf” cursussen gevolgd en/of heb je in consulten ervaring opgedaan met systemisch opstellingswerk, dan ben je meer dan welkom om deel te nemen aan deze mooie dag.

Praktisch

Datum: zaterdag 4-1-2020
Tijd: vanaf 9.45 uur binnenkomst en ontvangst. Start 10.00 – 17.00 uur.
Investering: 111 p.p. inclusief thee / koffie, fruit en wat lekkers. Lunch breng je zelf mee.
Parkeren kan gratis voor de deur.

 

Registraties zijn gesloten voor dit evenement