Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Dagworkshop: Een nieuw begin

Januari is een prachtig moment om de innerlijke balans op te maken en je intentie voor het komende jaar te zetten. Wat is jou zichtbaar gemaakt de afgelopen maanden en welke verandering wens je of is al in gang gezet in jezelf en/of om je heen? Wat heb jij NU nodig?

Het afgelopen jaar biedt je bij uitstek de mogelijkheid op grote innerlijke en uiterlijke transformaties en waardevolle vernieuwing, als je bereid bent tot zelfonderzoek. Heb jij ook zo’n behoefte 2023 opgeschoond en goed te beginnen? Om vanuit een stevige basis in jezelf de balans op te maken, te voelen hoe je er nu bij zit en wat je het komende jaar wil neerzetten, veranderen of verstevigen voor jezelf?

Verlangen

Of het nu op het gebied van zelfzorg, de liefde, gezondheid, financiën of werk en zielsmissie is: je hebt vast ergens het verlangen om zaken anders en beter te willen doen voor jezelf en jouw omgeving. Dit is je kans!

In het prille begin van 2023 maken we gebruik van de startenergie van het nieuwe jaar. Een krachtige drager voor datgene, wat op deze dag aan jou zichtbaar gemaakt wil worden en tot uiting mag komen. Wat wil jij van binnen naar buiten brengen dit jaar? Waar wil en mag jouw “Echte Ik” door de nog aanwezige sluiers heen breken en gaan stralen?

Duiken

Op deze dag openen we ons bewustzijn aan de hand van visualisaties, (familie)opstellingen en ademwerk. In samenwerking met Wim Hof instructeur Jelle Schut (www.gripopdebasis.nl) gebruiken we de adem én de kou als extra transformerende kracht. We duiken met elkaar letterlijk én figuurlijk flink onder water, op zoek naar de innerlijke (tot nu toe verborgen) schatten, die ons leven in 2023 mogen verrijken. Met een frisse nieuwjaarsdip in de zee zetten we jouw intenties kracht bij en mogen de oude verhalen wegspoelen.

Ervaring met (familie)opstellingen is fijn. Heb je bij mij al één of meerdere cursussen gevolgd en/of heb je in consulten ervaring opgedaan met systemisch opstellingswerk, dan ben je meer dan welkom om deel te nemen aan deze mooie dag.

Praktisch

Datum: zaterdag 14 januari 2023
Tijd: vanaf 9.45 uur binnenkomst en ontvangst. Start 10.00 – ca. 16.30 uur.
Locatie: Intrinsik, Mosselaan 128 Egmond aan den Hoef
Investering: 135 p.p. Dit is inclusief een heerlijke, vegetarische lunch en onbeperkt thee / koffie, fruit en wat lekkers.
Parkeren kan gratis voor de deur.

Aanmelden voor deze cursus

Gif laden

Deel deze pagina op Social Media