Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Dagworkshop: De eerste adem

Een van de belangrijkste momenten in je leven, is de eerste ademhaling. Het markeert de start van jouw reis als mens op aarde, als kind van je ouders, als ziel in een lichaam. Dat begin is voor iedereen anders en uniek. Er gaat een cruciaal proces aan vooraf, vanaf het moment dat je als Ziel het aardse leven (weer) wilt ervaren, totdat je als baby in de wieg ligt. Tijdens dit proces ontstaan de meeste imprints in jouw systeem, die je vervolgens onbewust met je meedraagt in alles dat jij meemaakt en ervaart in jouw leven.

De basis

Tijdens deze dag onderzoeken we jouw start van dit leven op aarde en het daaraan gekoppelde basisgevoel in jezelf. Ervaar jij in de diepte dat je veilig bent, de wereld en je medemens te vertrouwen zijn, dat je welkom bent precies zoals je bent, zodat je jezelf met gemak kunt openen voor het leven? Of is dat voor jou nog niet zo vanzelfsprekend? We openen deze dag ons bewustzijn voor de reis die je hebt afgelegd om hier te zijn en de bekrachtigende én ondermijnende invloeden die daar aanwezig waren, welke nog in je lichaam opgeslagen zijn. Wat wil daar op dit moment graag nog in gezien en doorvoeld worden, om je eigen basis te helen en te verstevigen?

Voorbereiding

Als je in de gelegenheid bent om informatie te achterhalen over jouw geboorteproces (thuis / ziekenhuis / medische ingrepen / sfeer etc.), welke belangrijke (emotionele) gebeurtenissen zich hebben afgespeeld bij jouw ouders in de periode dat je in de baarmoeder zat of tijdens de conceptie, dan kan dit mogelijk extra waarde toevoegen. Het is niet persé nodig, want jouw lichaam herinnert zich alles. Met of zonder jouw verhaal. Daarnaast is het een aanrader om deze documentaire van Anna Verwaal te bekijken van tevoren. Het is ontroerend, leerzaam en interessant en het brengt mogelijk onderbewuste herinneringen naar de oppervlakte, zodat deze tijdens de workshop makkelijker vrij kunnen komen.

Inhoud

Tijdens deze krachtige, transformatieve dag onderzoeken we jouw geboortereis met behulp van familieopstellingen, ziels- en lichaamswerk, ademhalingsoefeningen en meditatie / visualisatie. Oude, niet helpende imprints worden zichtbaar, gevoeld en daardoor als vanzelf losgelaten uit je systeem. Nieuwe, bekrachtigende vermogens komen beschikbaar en deze veranker je in je lichaam voor een meer liefdevolle, veilige en stevige basis in jezelf.

Praktisch

Datum: donderdag 18 januari 2024
Tijd: vanaf 9.45 uur binnenkomst en ontvangst. Start 10.00 – ca. 16.00 uur.
Locatie: Intrinsik, Mosselaan 128 Egmond aan den Hoef
Investering: 145 p.p. Dit is inclusief een heerlijke, vegetarische lunch en thee / koffie, fruit en wat lekkers.
Draag lekker loszittende kleding.

Parkeren kan gratis voor de deur.

Registraties zijn gesloten voor dit evenement

Deel deze pagina op Social Media