Laden Evenementen

Belichaam je hoogste potentieel

“This earthly ride is absolutely magnificent, if you can trust yourself to know where the magic is” (Spirit).

Voor wie?

Alleen als je er echt klaar voor bent! Deze 7 maanden durende training is ontwikkeld voor mensen die al ervaring hebben met vormen van energetisch én lichaamswerk. Het is ook zeer geschikt als je beroepsmatig met mensen werkt of dat verlangen hebt.

Je geeft jouw kwaliteit van aanwezigheid en helende vermogens een ware upgrade, die op bewust en/of onbewust niveau voelbaar is en effect heeft op alles en iedereen in jouw leefomgeving. Gegronde, belichaamde spiritualiteit, die je uitstraalt met jouw hele Zijn.

Commitment

In deze training leer je de menselijke poort te zijn voor jouw Hoger Zelf en de Spirituele Intelligentie, zodat de wijsheid, vreugde, inspiratie, liefde en creatie met gemak en overvloed door jou heen kunnen stromen. Dit vraagt 100 % commitment: aan jezelf, je ziel, Spirit en de groep. Je bent alle dagen aanwezig.

Ook weet je dat álles dat zich toont gedurende deze 7 maanden, in en om jou heen en vaak ook al in de aanloop naar de start, jou als een (soms genadeloze) spiegel ondersteunt om jezelf te vernieuwen. Zowel de mooie dingen, als de uitdagingen waar je liever van weg wilt.

Wat wordt je getoond? Ben je bereid om álles dat jou niet meer dient onder ogen te komen, zodat je jezelf helemaal kunt openen voor de nieuwe JIJ die nu geboren en geleefd wil worden? Dan ben je meer dan welkom om deel te nemen en waarachtige levenskunst te gaan creëren!

Transformerend avontuur

De transformerende reis waar je je bij aanmelding aan verbindt, is één groot innerlijk avontuur. Je maakt connectie met het volle potentieel van jouw Ziel en gaat dit met je hele Zijn meer en meer belichamen. Vertrouwen, overgave, niet-weten, evenwicht, gezonde draagkracht en daadkracht zijn hierin van groot belang. De training brengt een flinke verhoging, verdieping en verbreding van jouw bewustzijn.

Enerzijds ga je de grootsheid van jouw ware Essentie ervaren: onsterfelijk, verbonden met de Bron en een veld van oneindige mogelijkheden. Anderzijds besta je als mens in een lichaam, geboren in een aardse, op tijd en ruimte gebaseerde realiteit, binnen een familiesysteem en een maatschappij.

Het lichaam kan een open of een nog deels gesloten deur zijn voor die energie van jouw Essentie. Normen, waarden en overtuigingen, opgeslagen persoonlijk of generationeel trauma (al dan niet bewust), overgenomen conditioneringen en aangeleerde overlevingsmechanismen kunnen de vrije Zielsstroom in jouw lichaam nog behoorlijk belemmeren.

Je kunt jouw hoogste potentieel pas ontsluiten en succesvol naar buiten brengen, als je de verbinding met je Ziel ervaart én daarbij bewust aanwezig blijft in je lichaam. We gaan de deur verder openen door samen te werken met je lijf en Spirit, op een veilige, liefdevolle manier, in het tempo dat je er klaar voor bent. Zo ervaar je hoe je een krachtig kanaal kunt zijn voor deze energie, ontvankelijk voor de magie van het Leven.

Je wilt en gaat

 • Zakken in je lichaam (uit je hoofd)
 • Dieper landen in je bekken, basisvertrouwen en wijsheid ervan
 • De leiding en wijsheid van je lichaam nog beter leren aanvoelen, begrijpen en inzetten
 • Jouw kwaliteit van aanwezigheid verhogen
 • Bewuster worden van triggers, vluchtroutes en overlevingsmechanismen
 • Vrijmaken van wat jouw lichaam nog aan onderbewuste lading vasthoudt in het celgeheugen
 • Innerlijke delen ontsluiten die tot nu toe nog onderdrukt worden
 • Je vrouwelijke en mannelijke energie in evenwicht en samenwerking brengen
 • Helen van eigen of voorouderlijke imprints en belasting die je spirituele vermogen ondermijnen
 • De liefde, compassie, speelsheid, levenskracht, wijsheid ophalen in jezelf en uit het voorouderlijk veld
 • Activeren van je eigen levensenergie
 • Openen van je liefdevolle hart voor jouw eigen verlangens en dat wat geleefd wil worden
 • Nieuwe, ondersteunende gedachten en patronen verankeren, die dienend zijn aan jouw Hoger Zelf
 • Intuïtieve en mediamieke vermogens verder ontplooien
 • Jezelf verder openen voor het veld van oneindige mogelijkheden
 • Vanuit buik, hart en Hoger Zelf je hernieuwde koers bepalen en richting geven
 • Steunbronnen op je pad herkennen en inzetten

Je creëert

 • Belichaamde, gegronde aanwezigheid en spiritualiteit
 • Verdiept basisvertrouwen in jezelf en je vermogens
 • Verbinding met en het staan voor jouw constructieve verlangens
 • Meer liefde voor jezelf met al jouw verschillende kanten en daarmee ook voor de ander
 • Expansie van bewustzijn
 • Verbinding met de Aarde- en Hemelpool in jezelf
 • Bewust begrip voor en samenwerking met je lichaam als voertuig voor jouw Hoger Zelf
 • Verhoogde kwaliteit van Zijn, door wie je in Essentie bent, toe te staan en te belichamen
 • Een leven waarin je al meer gegronde uiting geeft aan jouw Zielsessentie
 • Vertrouwen om het pad te bewandelen van jouw Hoger Zelf, dienend aan het hoogste goed voor jezelf én je omgeving
 • Overgave aan alles dat het Leven brengt, vanuit een stevige bedding in jezelf, geleid door je Hoger Zelf
 • Een ontvankelijke poort in jezelf voor de Spirituele Intelligentie en jouw begeleiders, die door jou heen willen werken
 • Vreugde, dankbaarheid, gezondheid, vrijheid, compassie, magie, verwondering, synchroniciteit
 • Meer gemak, vrede, flow, overvloed, liefde, licht, kracht en eenheid in en om je heen
 • Zichtbaar zijn vanuit jouw Hoger Zelf, door te staan in de grootsheid van jouw licht
 • Een verrijking van de wereld door het inbrengen van jouw hoogste potentieel

Werkwijze

De training is mij is ingegeven door de Spirituele Wereld met de boodschap dat het tijd is voor een diepgaande verandering en een nieuw level van Zijn. Bij de vormgeving en uitvoering stel ik me helemaal open voor hun leiding. Deze is volledig afgestemd op wat jij en de groep op elk moment nodig hebben om de hoogst mogelijke kwaliteit van transformatie te bewerkstelligen, die kloppend is voor ieder individu én het geheel.

Tools en technieken

Er wordt hierin door Spirit van mij gevraagd om mijn hoogste potentieel te belichamen: het voorbeeld te Zijn en te Leven wat in de omschrijving van de training staat, zodat het door alle fysieke interventies én via energetische overdacht in jou gemakkelijker herkend en geactiveerd wordt. Hierbij wordt gebruik gemaakt van alle tools en technieken die ik heb geleerd en toegepast in cursussen, consulten en op mijn eigen pad van ontwikkeling de afgelopen 10 jaar, dat ook nu gewoon doorloopt.

Dit bestaat uit intuïtieve en mediamieke training, systemisch werk, familieopstellingen, lichaamswerk, generationeel werk bij trauma en ziekte, embodied leadership, ademcoaching, BRTT, helende meditaties en visualisaties, alchemie, diverse vormen van energetisch werk, NLP en het gebruik van de prachtige natuur (duinen, bos en strand) in de omgeving van Egmond.

Stuk voor stuk fantastische interventiemethoden, die je vervolgens ook zelf weer kunt inzetten op andere momenten in je leven. Ook zal Spirit deze trainingsdagen via mij samenwerken met alle geleerde wijsheid uit opgedane levenservaringen, die voelbare veiligheid en bedding kan bieden aan wat er getransformeerd wil worden.

Hoger Zelf versus Ego

Bovenal wordt echter steeds in afstemming, in het NU, gecommuniceerd met mijn en jouw Hoger Zelf. Dit kun je waarschijnlijk al merken als je deze tekst leest. Het zou kunnen zijn, dat jouw Ziel signalen geeft aan je lichaam (kippenvel, enthousiasme, hartslag versnelt, yesss-gevoel) tijdens het lezen en voelen van wat er staat.

Daarnaast kun je je vrij snel erna of na aanmelding gewaar worden van jouw afweermechanismen vanuit het ego, die jou willen beschermen voor pijn en verandering. Die zullen direct allerlei redenen bedenken waarom je vooral niet mee moet doen aan deze training. Geen tijd, geen geld, geen oppas, niet nu, onrust in je lijf etc. Heel menselijk!

Aanschouw het steeds opnieuw met een zachte glimlach en bepaal of je daarnaar wilt blijven luisteren. Helpt het je of houdt het je klein? Alleen jouw hart kan die vraag beantwoorden. Wees gerust, dit kennen en hebben we allemaal. En weet: álle weerstand is welkom om mee te reizen en als poort te dienen naar bevrijding.

Tot slot

Ik kijk er enorm naar uit om met een prachtige groep gecommitteerde mensen een grote sprong te maken in bewustzijn. Samen bij te dragen aan het ontsluiten van al dat nog sluimerende potentieel en de wereld daarmee een meer stromende, liefdevolle, magische plek te maken voor onszelf en de generaties die volgen. Voel jij ook die roep? Schrijf je dan nu in en maak gebruik van een interessante vroegboekkorting.

Praktisch

De training bestaat uit 4 x 2 dagen van 10.00 – ca. 16.00 uur. De deur is geopend voor een warm welkom vanaf 09.45 uur. Zorg dat er voldoende tijd en ruimte is voor de nodige integratie rondom deze dagen. Het kan veel in beweging brengen in je, dat even zacht mag landen. Zorg goed voor jezelf hierin.

Wil je in de buurt overnachten? In Egmond, Bergen en Heiloo is veel te vinden via Airbnb en Booking. Boek op tijd in de toeristische maanden.

Data

Deel 1: vrijdag 6 en zaterdag 7 september 2024
Deel 2: vrijdag 8 en zaterdag 9 november 2024
Deel 3: vrijdag 10 en zaterdag 11 januari 2025
Deel 4: vrijdag 7 en zaterdag 8 maart 2025

Locatie

Intrinsik, Mosselaan 128 in Egmond aan den Hoef
Parkeren kan gratis voor de deur of op het bedrijventerrein.

Verzorging

De dagen zijn inclusief thee / koffie, fruit en lekkers. Lunch neem je zelf mee.

Investering

Voel je een ja en handel je snel? Bij aanmelding en betaling vóór 1 juli 2024 neem je deel tegen een aantrekkelijk tarief van 1399 euro*. Bij latere aanmelding geldt de normale investering van 1499 euro*. Bedank Spirit nu alvast voor de hulp om het voor jou met gemak mogelijk te maken;)
*Investering is incl. 21% btw voor particulieren, excl. btw voor bedrijven.

Voorwaarden: Bij annulering van deelname tot uiterlijk 8 weken voor de startdatum wordt 50 euro administratiekosten berekend. Bij latere afmelding wordt de cursus volledig doorberekend, tenzij vervanging gevonden wordt; dan betaal je enkel de administratiekosten.

Meer informatie

Heb je nog vragen of twijfel je of je voldoende ervaring hebt om deel te nemen aan deze training? Mail me gerust!

Kennen wij elkaar nog niet? Laten we dan even een korte bel-afspraak maken van tevoren om alvast kennis te maken met mij en mijn manier van werken.

Voor aanvang ontvang je nog een of meerdere mails met meer gedetailleerde informatie over wat je kunt verwachten en meeneemt. Hotmail en sommige andere providers vangen mijn mails meestal af in de spam, dus houd die ook in de gaten.

Wat anderen zeggen

“Wat een reis is het geworden, waarin ik veel shit heb opgeruimd en diepgewortelde overtuigingen heb losgelaten.Nu, na de afronding, sta ik diepgeworteld, stroomt de energie, reiken mijn takken naar het oneindige en wil ik maar een ding: mijn knoppen open laten gaan en het frisgroene blad laten groeien, zodat ik zuurstof kan geven voor eenieder die dit nodig heeft. Met grote dankbaarheid naar Michelle, die in samenwerking met Spirit ons heeft begeleid op deze reis.” (Bas)

“Ik wilde een volgende stap maken in mijn persoonlijke ontwikkeling en stapte vol enthousiasme in deze uitdaging. Met een bijzondere groep van 13 mooie mensen hebben we een zeer vervullende reis gemaakt. A once in a lifetime experience! Mijn hart is leidend geworden, ik voel vrijheid en vertrouwen, maar bovenal dat ik volledig mezelf kan zijn. Mijn energie is helend en krachtig, alles gaat intuïtief en mijn behandelingen zijn effectiever.” (Tamara)

“Het was een ware wedergeboorte, de herrijzenis van een kleurrijke feniks, klaar om de wereld tegemoet te treden als een nieuw mens end aar te taak te volbrengen die op haar wacht.” (Hilde)

“Toen ik me tien maanden geleden opgaf, kon ik nog niet weten hoeveel me dit zou brengen, maar diep van binnen voelde ik een grote JA! Lieve Michelle, ontzettend bedankt voor het dragen en organiseren van deze cursus. Jouw bezielende leiding, lef, kracht en bedding biedt een veilige plek vele voor mensen om de diepte in te gaan. Een enorm kado en jouw unieke talent!” (Jorien)

Registraties zijn gesloten voor dit evenement

Deel deze pagina op Social Media