Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

5 Avonden – EigenWaarde en Zelfliefde

Omdat je het waard bent. Maar voelt dat ook al zo? Ben je goed genoeg volgens dat stemmetje van binnen? Of moet jij volgens oude overtuigingen in je systeem nog steeds eerst heel hard werken? Jezelf aanpassen, anders zijn of doen, jezelf wegcijferen, perfect presteren, iedereen helpen of simpelweg onzichtbaar worden om liefde, aandacht en al het goede in het leven waardig te zijn?

Stel, dat het anders kan… Dat je ervoor kunt kiezen dat het vanaf NU anders mag en je alles wat dit nog in de weg staat liefdevol kunt transformeren? Wat zou dat voor jou kunnen betekenen? Wat kan er dan allemaal stromen in je leven, in de liefde, relaties, gezondheid, werk, financiën, overvloed en succes?

Open of gesloten

In hoeverre ben jij aanwezig in je lichaam, bij wat er leeft in jou? Sta je werkelijk open om te ontvangen? Is jouw hart ook geopend voor de plekken in jezelf die minder prettig voelen? Hoe transparant ben je werkelijk naar de mensen om je heen?

Waar vlucht je nog weg van verbinding, je eigen grootsheid, voel je je onzeker of snel geraakt en lijkt het alsof je liefde moet verdienen of niet waard bent? Waar leg je de verantwoordelijkheid voor jouw waardigheid, erkenning en bevestiging nog onbewust in handen van een ander? Welke pijn gaat daaronder schuil?

Daar waar je jezelf of een ander nog niet met open armen kunt ontvangen, is het soms behoorlijk koud en/of eenzaam van binnen en kan de levensenergie niet volop door je heen stromen, of via overvloed naar je toe komen. Immers wat je uitzendt, trek je aan. Daar ligt ook de sleutel tot verandering! Waar verlang je werkelijk naar?

Verbinding

Als je gaat doorzien en doorvoelen hoe jij  denkt, wat je van binnen gelooft en hoe je je in verbinding gedraagt ten opzichte van jezelf en een ander, kan er iets veranderen. Als je je plek inneemt, je eigen waardigheid gaat voelen en je opent voor het leven, zet je een nieuwe deur open in jezelf. Verbinding maken is het mooiste en tegelijkertijd spannendste dat er is. De manier waarop je dit doet, vindt haar wortels in je jeugd, de hechting met je ouders, overgenomen familiepatronen en overlevingsstructuren. Wat is helpend en wat mag hier zichtbaar worden en transformeren naar ondersteunende krachten en gedachten?

Inhoud

Tijdens deze 5 avonden verruim je jouw bewustzijn aan de hand van familieopstellingen, lichaamswerk, ademhaling en meditatie / visualisatie in een fijne groep mensen. Je onderzoekt jouw verlangens, je vluchtmechanismen, overtuigingen en de projecties die je nog onbewust op een ander plakt. Waar maak je een ander nog verantwoordelijk voor jouw gemis aan vertrouwen, eigenwaarde en zelfliefde? Oftewel: wat stroomt er al en waar kunnen het zien en doorvoelen van mogelijke blokkades nu gaan zorgen voor meer verbinding met de bron van liefde in jezelf? Wat heb je nodig om op jezelf te vertrouwen en innerlijk te weten dat je al het goede in het leven waardig bent, gewoon omdat je er bent en meer dan goed genoeg bent.

Praktisch

Data: 5 woensdagavonden op 15 en 29 maart, 5 en 19 april, 10 mei 2023
Plaats: Intrinsik, Mosselaan 128, Egmond aan den Hoef
Tijd: vanaf 19.45 uur binnenkomst en ontvangst. Start 20.00 – 22.00 uur.
Investering:  285 p.p. inclusief thee en wat lekkers.
Parkeren kan gratis voor de deur van de praktijk.

Registraties zijn gesloten voor dit evenement

Deel deze pagina op Social Media