Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

4 EigenWijze avonden – Bewust bij Mezelf II

Voor de bewuste man of vrouw die zichzelf verder durft uit te dagen en wil verdiepen. We gaan liefdevol diepzielduiken naar goed verborgen schatten in jezelf, die nog afgedekt worden door laagjes van afweermechanismen en vastzittende overtuigingen. Thuiskomen bij wie jij wérkelijk bent, doen wat klopt voor jou, rust in je hoofd, meer levenskracht voelen in je lichaam, terwijl je de leiding volgt van jouw innerlijk kompas; daar gaan we voor.

Het hoeft niet noodzakelijk Bewust bij Mezelf I gevolgd te hebben om deel te kunnen nemen. Wel is het fijn als je al enige ervaring hebt met het doen van opstellingen, in persoonlijke sessies of groepsverband.

Inhoud

In 4 avonden openen we via meditaties, visualisaties en systemisch werk (familieopstellingen) jouw bewustzijn, denken, voelen en handelen verder binnen de volgende thema’s:

  • Jouw roots binnen je ouderlijk gezin
  • Liefde en relaties
  • Lichaam en gezondheid
  • Zielsmissie en werk

We onderzoeken vanuit een veilige bedding nog vastzittende patronen, onderliggende verlangens en delen die nog niet gezien zijn in jou. We maken zichtbaar waar je jezelf nog klein of te sterk houdt, weerstand en/of blokkades ervaart. Door te ervaren, te zien en te voelen wat nodig is, open je de levensstroom op deze gebieden vanuit de kern in jou naar buiten toe. Verander je frequentie van binnen en ontvang wat beter bij jou past met meer gemak van buiten! Je werkt aan:

  • een hoger bewustzijn
  • meer verbinding met jezelf
  • het nemen van 100% verantwoordelijkheid voor jouw behoeften, gedachten en gedrag
  • een leven dat nog beter past bij jou
  • jouw reis vol inzichten, handvatten in het dagelijks leven en oefeningen die jou verder helpen op je pad

Werkwijze

De 4 avonden vinden plaats in een fijne ruimte met ca. 12 personen. Ik combineer theorie met visualisaties, meditaties, lichaamswerk en systemisch werk. Daarbij laat ik me leiden door mijn intuïtie en wat de groep nodig heeft. Mijn begeleidingsstijl is nuchter, doortastend, liefdevol en met humor. Zacht, krachtig en transformerend, wanneer je bereid bent om een laagje dieper te kijken in jezelf.

Duik je mee?

Voel je dat je dit wilt, ook al weet je niet waarom en bedenkt jouw hoofd nu al allerlei uitvluchten? Begin dan nu alvast met 100% verantwoordelijkheid nemen en meld je aan. Deze cursusreeks kun je zelfs meerdere malen doen, omdat telkens nieuwe delen in jou naar de voorgrond zullen komen. Het is om die reden telkens weer verfrissend, diepgaand en verhelderend. Als je iets wilt veranderen, heb je ook ergens te beginnen. Je bent welkom!

Praktisch:

Data op 4 woensdagavonden: 2, 16 en 30 november en 21 december 2022
Tijd: vanaf 19.45 uur binnenkomst en ontvangst. Start 20.00 – 22.00 uur
Locatie: Intrinsik
Investering: 215 p.p inclusief thee en wat lekkers
Parkeren kan gratis voor de deur aan de voorzijde.

Registraties zijn gesloten voor dit evenement

Deel deze pagina op Social Media