Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

4 Avonden – Bewust bij Mezelf

Voor de bewuste man of vrouw die zichzelf verder durft uit te dagen en wil verdiepen. We gaan diepzielduiken naar goed verborgen schatten in jezelf, die nog afgedekt worden door laagjes van afweermechanismen en vastzittende overtuigingen. Krijg inzicht en creëer verandering op meer moeiteloze wijze door de bereidheid te hebben jezelf verder te onderzoeken. Thuiskomen bij wie jij wérkelijk bent, doen wat klopt voor jou, rust in je hoofd, meer levenskracht voelen in je lichaam, terwijl je de leiding volgt van jouw innerlijk kompas; daar gaan we voor.

Inhoud

In 4 avonden openen we via systemisch werk, familieopstellingen, lichaamswerk en de adem jouw bewustzijn, denken, voelen en handelen verder binnen de volgende thema’s:

  • Plek innemen en de invloed van je ouderlijk gezin
  • Liefde en relaties (welke verlangens en dynamieken worden zichtbaar?)
  • Lichaam en gezondheid (wat vertelt een ziekte / klacht?)
  • Zielsmissie en werk (passie en geldstroom)

We onderzoeken vanuit een veilige bedding nog vastzittende patronen, onderliggende verlangens en delen die nog niet gezien zijn in jou. Door te ervaren, te zien en te voelen wat zich toont en nodig is, open je de levensstroom op deze gebieden vanuit de kern in jou naar buiten toe. Verander je frequentie van binnen en ontvang wat beter bij jou past met meer gemak van buiten! Je werkt aan:

  • een hoger bewustzijn
  • meer verbinding met jezelf
  • het nemen van 100% verantwoordelijkheid voor jouw behoeften, gedachten en gedrag
  • een leven dat nog beter past bij jou
  • jouw reis vol inzichten, handvatten in het dagelijks leven en oefeningen die jou verder helpen op je pad

Werkwijze

De 4 avonden vinden plaats in een fijne ruimte met ca. 14 personen. Ik combineer theorie met visualisaties, meditaties, lichaamswerk, systemisch werk en de adem. Daarbij laat ik me leiden door mijn intuïtie en wat de groep nodig heeft. Mijn begeleidingsstijl is nuchter, doortastend, liefdevol en met humor. Zacht, krachtig en transformerend, wanneer je bereid bent om een laagje dieper te kijken in jezelf.

Duik je mee?

Voel je dat je dit wilt, ook al weet je niet waarom en bedenkt jouw hoofd nu al allerlei uitvluchten? Begin dan nu alvast met 100% verantwoordelijkheid nemen voor jezelf en je leven en meld je aan. Deze cursusreeks kun je zelfs meerdere malen doen, omdat telkens nieuwe delen in jou naar de voorgrond zullen komen. Het is om die reden telkens weer verfrissend, diepgaand en verhelderend. Als je iets wilt veranderen, heb je ook ergens te beginnen. Je bent welkom!

Praktisch:

Data op 4 woensdagavonden: 22 mei, 5 en 19 juni, 3 juli 2024
Tijd: vanaf 19.45 uur binnenkomst en ontvangst. Start 20.00 – 22.00 uur
Locatie: Intrinsik
Investering: 295 p.p inclusief thee en wat lekkers
Parkeren kan gratis voor de deur aan de voorzijde.

Registraties zijn gesloten voor dit evenement

Deel deze pagina op Social Media